Pescari de crap pregatiti-va pentru Korda Underwater 7!

Korda Underwater Part 7 sau „Cum să pescuiești pe lacuri cu presiune mare pe pești” este la o un vad distanță!

Setați ceasul înapoi cu opt ani și amintiți-vă crapii uriași din Wellington Park Carp, care se tot plimbau prin fața camerei subacvatice a celor de la Korda. Impresionant, nu?

Ei bine, fiți gata pentru următorul capitol în Saga Undewater – Partea a 7-a, care este programată pentru lansare la începutul lunii noiembrie a acestui an.

Da, așa este, după incredibila serie de șase DVD-uri State of the Art Underwater Carp Fishing care a schimbat practic fața pescuitului la crap pentru totdeauna, echipa Korda lansează volumul 7.

De ce acum, după atâtea încercări soldate cu amânări interminabile? Ei bine, Ali Hamidi a fost cel care a stat în spatele reînvierii seriei Korda Underwater. El a reușit să-l convingă Danny Fairbrass să ștergă praful de pe setul camere subacvatice și să le relanseze la apă.

Cei doi și-au stabilit ca țintă pentru filmari lacul St. Johns. „Am ales St Johns, deoarece am vrut să mergem pe un lac cu presiune foarte mare pe pești”, a spus Ali.

St. Johns ține, de asemenea, câțiva crapi imenși și nu a durat foarte mult până când seniorii au început să viziteze cu regularitate vadurile alese de echipă pentru filmări.

Un pește care a fost imediat recunoscut a fost Big Plated, dar nimeni nu s-a gândit că acesta o să fie și primul pește care îi dă lui Dan prima prezentare a primului DVD!

“Expert în aproximarea dimensiunilor, am știut că există o șansa ca peștele să fie sărit de 40 lb. (ceva peste 18 kg)” explică Ali care continuă, „Credeți ne așteptăm ca primul pește prins să fie trecut de 40lb? Sau să-l prindem chiar pe Big Plated? Nu, nu ne așteptam, așa că, a fost, probabil, cea mai șocantă experiență pozitivă pe care am avut-o în tot timpul meu petrecut în echipa Korda!”

Întrebat despre cum s-a simțit și ce părere are despre filmări, Ali spune „am învățat atât de multe într-o lună, încât cred că am ieșit din cort, probabil, cu 10 ani mai înțelept.

Spre diferență de seriile anterioare, de această dată nu mai sunt doar constatările și opiniile lui Dan, acum puteți vedea și punctul meu de vedere, al lui Tom Clarke, dar și a lui Damian care a fost acolo pentru o bună bucată de timp.

Veți avea parte de diferite păreri sincere și opinii personale despre ceea ce credem noi că se întâmplă pe vad. ”

Vei fi un pescar mai bun la filalul filmului? Ei bine, nu știm încă, dar Ali este sigur că toată lumea va avea ce învăța din cele două DVD-uri ale noii serii.

„Nu cred că a fost o singură secvență filmată, care să nu conțină o informație consistentă sau ceva de învățat. Credem că filmul o să aibă un mare impact asupra pescarilor și sperăm să le placă”, mai spune Ali

Filmul care vrea, susțin cei de la Korda, să revoluționeze din nou pescuitul la crap este programat pentru lansare la începutul lunii noiembrie.

Va fi disponibil la toți retailerii Korda și va costa £ 19.99 (approx. 100 de lei).

Partea 8 va urma în 2013.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *