Patru crapi pescuiti pe o groapa adanca de 6 metri

Pescarul de crap Stefano Incerti, unul dintre consultanții Prologic cu rezultate constante pe apele din Italia, fiind nevoit din cauza inundațiilor să stea departe de râul său favorit vreme de două săptămâni, a decis să prenădească vadul preferat în tot acest timp.

Stefano și unul dintre cei patru crapi comuni pescuiți la partida de-o zi

Stefano și unul dintre cei patru crapi comuni pescuiți la partida de-o zi

Locul este preferat Stefano pentru pescuitul la crap iarna pentru că ține un gropan cu adâncime de 6 m, iar crapii se strâng la iernat în proximitatea acestuia. Pescarul a nădit vadul cu boiliesuri ready-made (gata făcute și cumpărate din magazin) de 20 și 24 mm.

Ajuns într-un final la pescuit și constatând că în zonă curenții erau foarte puternici, Stefano a fost nevoit să pescuiască cu plumbi de 300 g, chiar dacă vadul era relativ aproape de mal.

La cârlige a pus exact cu boiliesurile cu care a pregătit vadul, adică Bio Liver de 20 mm și Cream Dream de 24mm. Știind totuși că apa este rece și metoda foarte eficientă, a pus la o lansetă și un pop-up de 20mm.

 

Crapii n-au fost foarte mari dar extrem de bataiosi in dril

Crapii n-au fost foarte mari dar extrem de bătăioși în dril

Monturile au fost combi, legate cu fluorocarbon Spectrum V2 și textil Link Rex de 35lb, iar în privința cârligelor a ales C3-urile de 1.

În doar două ore de la începutul partidei Stefano a și reușit să pună pe mal doi crapi. Nu erau foarte mari dar fiind de râu, sălbatici și extrem de viguroși, i-au oferit pescarului driluri spectaculoase.

Până la lăsarea serii Stefano a mai pescuit alți doi crapi, ceea ce face ca partida să fie una cu adevărat notabilă.

Patru crapi într-o singură partidă de o zi, în plină iarnă, la jumătatea lui februarie, este într-adevăr un rezultat remarcabil.

Stefano, felicitări pentru capturi, dar și pentru felul în care ți-ai pregătit partida din timp!

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *