Pasiunea pentru pescuitul la crap, titlul celui mai nou film semnat Leon Hoogendijk (VIDEO min 03:37)

Undeva în centrul Italiei, bine ascunse în inima unei păduri dese și întunecoase, se află un mic lac învăluit de mister, doi pescari pasionați de pescuitul la crap, pricepere, simț deosebit de precis al apei, răbdare și multe surprize de dimensiuni foarte mari.

Acestea sunt cuvintele pe care Leon Hoogendijk le-a ales pentru a descrie filmul „A passion for carp” (Pasiune pentru pescuitul la crap) pe care urmează sa-l definitiveze și să-l lanseze curând.

Leon Hoogendijk cu unul dintre crapii comuni pescuit la filmările filmului "A passion for crap"

Leon Hoogendijk cu unul dintre crapii comuni pescuit la filmările filmului „A passion for crap”

Filmând și pescuind alături de bunul său prieten și pescar de crap Didier Moine, Leon, acest pescar emblematic al pescuitului la crap, olandez la origini dar stabilit în Franța încă din 1987 pe când avea doar 23 de ani, s-a hotărât să mai lanseze încă un film dedicat pescuitului la crap, iar ceea ce vedeți mai jos este un scurt trailer de prezentare al acestuia.

Spunem „încă unul” pentru că, pe lângă sutele de articole scrise, preluate și traduse în zeci de reviste de specialitate din întreaga lume, cele șase cărți publicate printre care și „Carpe Revelations” (una dintre cele mai bine vândute cărți dedicate pescuitului la crap din Franţa – peste 21.000 de copii dintre care 18.000 doar pe piaţa franceză) şi un întreg capitol publicat în faimoasa carte „Memories of Carp” semnată de părintele pescuitului la crap din Marea Britanie, Tim Paisley, Leon mai are lansate alte patru filme închinate aceleiași pasiuni.

O serie de trei volume a titlului „Carpe Revelations” şi un al patrulea film lansat în Olanda numit „Carpinator”

Cu un asemenea background, experiență și pasiune practic fără frontiere, nu avem nicio îndoială că filmul va fi un succes.

Cum ți se pare articolul? Postează mai jos un comentariu, vrem să știm și părerea ta!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *