Oportunitati in partide de pescuit la crap

Ajuns deja la finalul unei partide de pescuit și având tot echipamentul încărcat în dubiță, Scott Lloyd (consultant Sticky Baits), a zărit câțiva pești care-și trădau prezența undeva în mal, antrenații fiind și de un vânt ușor iscat din senin.

Scott cu primul crap al partidei, un impecabil comun de peste 15 kg

Scott cu primul crap al partidei, un impecabil comun de peste 15 kg

Având patru nopți petrecute pe lac, vreme în care a schimbat șapte vaduri și s-a cățărat în zeci de copaci în încercarea unei localizări mai bune a peștilor, Scott nu reușise să să aducă pe mal decât un singur pește, (pescuit în primele 10 minute ale partidei), un superb crap comun de peste 15 kg. Astfel, pescarul s-a gândit că n-ar strica să-și mai prelungească puțin sesiunea, mai ales că șansa îi făcuse cu ochiul.

Pentru că nu-i place să rateze astfel de oportunități, fără nicio ezitare Scott a luat rapid două dintre lansetele sale și s-a dus glonț pe zona respectivă. Fiind foarte aproape de mal, Scott a abordat peștii într-un mod foarte discret, în scurtă vreme punând pe mal acest superb crap oglindă pescuit la doar câțiva metri de mal.

Crapul oglindă de 12 kg, o minunată recompensă la finalul unei partide dificile

Crapul oglindă de 12 kg, o minunată recompensă la finalul unei partide dificile

Dovedind abilități remarcabile, dublate de ambiția care i-a alimentat pornirea către „o nouă vânătoare” chiar dacă echipamentul era deja strâns și împachetat, în doar câteva minute Scoot a reușit să-și mai treacă în portofoliu un minunat crap oglindă de 12 kg. Evident, nada The Krill, una dintre cele mai apreciate game de nadă de a celor de la Sticky Baits, a avut meritul ei.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *