Partida test de pescuit la crap pe balta Sanpaul

La finalul săptămânii trecute, producătorul de nadă CarpPlus a organizat o partidă test de pescuit pe balta Sânpaul. Pe lângă evaluarea eficienței nadei și ceva teste vizavi de noi game de produse, partida a avut ca scop principal verificarea potențialului bălții în condiții de ocupare maximă.

Capturile interesante apar încă din startul partidei, Aici, Claudiu cu un superb crap oglindă, pescuit la puțină vreme de la așezarea pe stand

Capturile interesante apar încă din startul partidei,. Aici, Claudiu cu un superb crap oglindă, pescuit la puțină vreme de la așezarea pe stand

Având aliniate la start 17 echipe de pescari, competiția a fost necesară pentru a putea trage câteva concluzii privind sectorizarea și organizarea standurilor, în vederea organizării în perioada următoare a unui concurs de pescuit. Așezarea pe standuri a fost făcută prin tragere la sorti a standului, în ordinea sosirii echipelor pe baltă. Pentru a motiva suplimentar pescarii, sponsorul acestei partide a anunțat un premiu simbolic pentru cea mai buna echipă, dar și pentru cel mai mare pește capturat.

Sânpaul oferă peisaje cu adevărat remarcabile

Sânpaul oferă peisaje cu adevărat remarcabile

Din păcate pentru restul echipelor participante, bătălia pentru cea mai bună echipă a fost tranșată din start de către Claudiu Lukacs, care, după primele 24 de ore, a reușit să pună pe saltea peste 30 de crapi. Astfel, deși nu a pescuit pe un stand favorit, Claudiu a demonstrat prin capturile sale că nu este doar un bun cunoscător al pescuitului la crap viteză, ci s-a adaptat repede crapilor suspicioși de pe Sânpaul. A arătat încă o dată – asta dacă mai era cazul- că nu întâmplător are în portofoliu un titlu de campion mondial. Doar hazardul a făcut să nu își adjudece și premiul pentru captură, acesta revenind lui Bogdan Negrescu, cu un crap de 17,5 kg, care a fost de altfel și captura partidei. În ceea ce mă privește, am reușit o captură care s-a clasat rapid într-un Top 5 al celor mai frumoase exemplare, un crap de 16,2 kg, record personal pe aceasta locație.

Recordul meu pe Sânpaul, un frumos exemplar de crap de 16,2 kg

Recordul meu pe Sânpaul, un frumos crap oglindă de 16,2 kg

În altă ordine de idei, partida a fost una încununată de succes, la final echipele totalizând peste 1.000 de kg de crap, cu o medie de peste 8 kg. La polul superior al greutăților, încadrați între 15 și 17,5 kg, s-au remarcat 9 crapi.

Finalul partidei test a găsit toți participanții mulțumiți de rezultat

Finalul partidei test a găsit toți participanții mulțumiți de rezultat

Lacul de la Sânpaul confirmă că se află pe un trend ascendent, atât în privința cantității de pește cât și în ceea ce privește greutatea trofeelor. Iar pentru că în mod cert anul acesta este pregătit să ofere numeroase surprize, pentru mine rămâne o destinație de pescuit favorită.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *