Partida test de pescuit la crap pe balta Sanpaul

La finalul săptămânii trecute, producătorul de nadă CarpPlus a organizat o partidă test de pescuit pe balta Sânpaul. Pe lângă evaluarea eficienței nadei și ceva teste vizavi de noi game de produse, partida a avut ca scop principal verificarea potențialului bălții în condiții de ocupare maximă.

Capturile interesante apar încă din startul partidei, Aici, Claudiu cu un superb crap oglindă, pescuit la puțină vreme de la așezarea pe stand

Capturile interesante apar încă din startul partidei,. Aici, Claudiu cu un superb crap oglindă, pescuit la puțină vreme de la așezarea pe stand

Având aliniate la start 17 echipe de pescari, competiția a fost necesară pentru a putea trage câteva concluzii privind sectorizarea și organizarea standurilor, în vederea organizării în perioada următoare a unui concurs de pescuit. Așezarea pe standuri a fost făcută prin tragere la sorti a standului, în ordinea sosirii echipelor pe baltă. Pentru a motiva suplimentar pescarii, sponsorul acestei partide a anunțat un premiu simbolic pentru cea mai buna echipă, dar și pentru cel mai mare pește capturat.

Sânpaul oferă peisaje cu adevărat remarcabile

Sânpaul oferă peisaje cu adevărat remarcabile

Din păcate pentru restul echipelor participante, bătălia pentru cea mai bună echipă a fost tranșată din start de către Claudiu Lukacs, care, după primele 24 de ore, a reușit să pună pe saltea peste 30 de crapi. Astfel, deși nu a pescuit pe un stand favorit, Claudiu a demonstrat prin capturile sale că nu este doar un bun cunoscător al pescuitului la crap viteză, ci s-a adaptat repede crapilor suspicioși de pe Sânpaul. A arătat încă o dată – asta dacă mai era cazul- că nu întâmplător are în portofoliu un titlu de campion mondial. Doar hazardul a făcut să nu își adjudece și premiul pentru captură, acesta revenind lui Bogdan Negrescu, cu un crap de 17,5 kg, care a fost de altfel și captura partidei. În ceea ce mă privește, am reușit o captură care s-a clasat rapid într-un Top 5 al celor mai frumoase exemplare, un crap de 16,2 kg, record personal pe aceasta locație.

Recordul meu pe Sânpaul, un frumos exemplar de crap de 16,2 kg

Recordul meu pe Sânpaul, un frumos crap oglindă de 16,2 kg

În altă ordine de idei, partida a fost una încununată de succes, la final echipele totalizând peste 1.000 de kg de crap, cu o medie de peste 8 kg. La polul superior al greutăților, încadrați între 15 și 17,5 kg, s-au remarcat 9 crapi.

Finalul partidei test a găsit toți participanții mulțumiți de rezultat

Finalul partidei test a găsit toți participanții mulțumiți de rezultat

Lacul de la Sânpaul confirmă că se află pe un trend ascendent, atât în privința cantității de pește cât și în ceea ce privește greutatea trofeelor. Iar pentru că în mod cert anul acesta este pregătit să ofere numeroase surprize, pentru mine rămâne o destinație de pescuit favorită.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

 1. monturiporumb.ro

  30 aprilie 2014 at 4:04 pm

  Maine plec cu familia pentru 4zile la pescuit de crap,o sa vedeti o pauza in dreptul meu si cred ca o sa fac si putina publicitate baltii daca merita,am vazut un subiect interesant cu balta Sânpaul si pe care 100%i-l voi aborda ca si subiecte urmatoare.Nu va lasati vom ajunge primii si favoriti poate chiar suntem nu stiu,aveti potential nemarginit si in fiecare zi gasiti subiecte iar eu voi fi cel care va sprijina mult,mult de tot.
  Plec sa ma aprovizionez acum fiindca maine o sa-mi scot nevasta si copilul la aer de 1MAI si ca sa nu am reprosuri am inchiriat 1 camera pentru 3 nopti intr-o pensiune frumoasa langa Bucuresti cu balta la 100m de ea.VA DORESC LA TOTI DISTRACTIE PLACUTA.Viorel Ionescu monturiporumb.ro

 2. monturiporumb.ro

  1 mai 2014 at 2:08 am

  E ora 1,35noaptea si ce credeti voi ca fac acum?A-ti ghicit am accesat siteul meu favorit,maine plec la pescuit de fapt azi pe 1 Mai pentru 4 zile si doresc sa va spun ca nu am somn si nici liniste.Buna a fost zicala”Din om poti face pescar dar din pescar om niciodata”Acum sa revin la subiectul de azi pardon de ieri, Alin Pitters din nou ma provoaca sa dezbat si eu asa cum pot aproape toate subiectele echipei CRAP24.
  Balta Sânpaul din judetul Harghita se prezinta ca fiind o balta cu un potential extraordinar datorita mai multor aspecte cum ar fi:
  1.chiar situandu-se intr-o zona unde primavara vine mai tarziu crapul umbla si se hraneste datorita densitatii mari.
  2.administratorul Laszlo Kovács in fiecare an populeaza balta din crescatoriile proprii cu speciile crap european si oglinda,binenteles si crapul Koi fiind la el acasa care o tenta de culoare rosie sau rosie-neagra.
  Important este ca taxa pe aceasta balta adica cea c&r este modica si putem spune ca pescarii pasionati se bucura de fiecare data de avantajele financiare pe care le creeaza administratorul.
  Dupa privelistile incantatoare eu observ mai multe bazine piscicole si presupun ca fiecare are regimuri diferite ca si taxa,retinere si binenteles bazinele de puiet in care este interzis pescuitul sub orice forma.
  Binenteles acum ca s-a prezentat balta ajungem si la testarea acesteia inaintea concursului propriu-zis si observam cu totii ca organizatorii si-au facut datoria printre ei numarandu-se si producatorul de nada CarpPlus care si-a aratat maiestria in a confectiona o nada de calitate. Pe toti concurentii ii felicit pentru rezultatele obtinute si sa auzim numai de bine.monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *