O alta latura a pescuitului la crap (VIDEO min 02:07)

Însumând puțin peste 2 minute de material video, filmulețul semnat de Redrec Film înfățișează o latură a pescuitului pe care, de multe ori, în graba impusă de timpul tot mai puțin pe care-l avem la dispoziție, o ignorăm sau suntem mult prea ocupați pentru a o admira așa cum se cuvine.

Natura oferă clipe cu adevărat minunate

Natura oferă clipe cu adevărat minunate

În cele câteva cadre, filmulețul denumit „The Other Side” (Cealaltă latură) pune accentul pe natură, pe tot ceea ce ne înconjoară odată ajunși pe vadul de pescuit și scoate în evidentă minunatele momente petrecute acolo, doar privind și admirând momentul.

Un apus, un tril al păsărilor (care te însoțește pe toată coloana sonoră), un răsărit, o vâltoare pe apă, lucruri la care am privit și am ascultat de atâtea ori fără să le luam în seamă, sunt momente care trebuiesc apreciate de fiecare dată, cu fiecare ocazie, indiferent de rezultatele partidei de pescuit. Ieșiți la pescuit, bucurați-vă de natură și tot ceea ce ne oferă. Ce este și mai minunat, este faptul că, de cele mai multe ori, natura nu cere nimic în schimbul acestor clipe mirifice.

Ţi-a plăcut filmul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

3 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *