O alta latura a pescuitului la crap (VIDEO min 02:07)

Însumând puțin peste 2 minute de material video, filmulețul semnat de Redrec Film înfățișează o latură a pescuitului pe care, de multe ori, în graba impusă de timpul tot mai puțin pe care-l avem la dispoziție, o ignorăm sau suntem mult prea ocupați pentru a o admira așa cum se cuvine.

Natura oferă clipe cu adevărat minunate

Natura oferă clipe cu adevărat minunate

În cele câteva cadre, filmulețul denumit „The Other Side” (Cealaltă latură) pune accentul pe natură, pe tot ceea ce ne înconjoară odată ajunși pe vadul de pescuit și scoate în evidentă minunatele momente petrecute acolo, doar privind și admirând momentul.

Un apus, un tril al păsărilor (care te însoțește pe toată coloana sonoră), un răsărit, o vâltoare pe apă, lucruri la care am privit și am ascultat de atâtea ori fără să le luam în seamă, sunt momente care trebuiesc apreciate de fiecare dată, cu fiecare ocazie, indiferent de rezultatele partidei de pescuit. Ieșiți la pescuit, bucurați-vă de natură și tot ceea ce ne oferă. Ce este și mai minunat, este faptul că, de cele mai multe ori, natura nu cere nimic în schimbul acestor clipe mirifice.

Ţi-a plăcut filmul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

3 Comments

 1. monturiporumb.ro

  18 aprilie 2014 at 3:50 pm

  Azi prin acest articol ati prezentat un subiect sensibil cel putin pentru mine si am sa va expun cateva elemente care din pacate nu pot fi retinute decat de persoanele care citesc aceste rânduri.
  Primul lucru care mi-a venit in minte când am vazut aceste peisaje deosebite este poluarea care ne sufoca in prezent si noi nu ne dam seama ca toate elementele naturii vor disparea incet,incet si daca nu vom avea grija sa stopam aceasta poluare copiii copiilor nostrii vor avea vieti extrem de scurte.
  Când aveam 5 ani mergeam cu tatal meu (in concediul parintilor) la mare unde printre altele ajungeam si la pescuit de stavrid in fiecare dimineata si seara, asta se intampla in 1974 si a durat vreo 10ani la rand pana când bancurile de stavrid deja sau imputinat semnificativ.Azi nu mai vezi urma de stavrid pe langa digurile Marii Negre din cauza poluarilor masive.
  Dupa ce plecam de la mare ajungeam la munte in Tusnad unde pescuiam pe Olt si in lacul Ciucas,ne distram cu carasei,mrene,scobari,cleni si alte specii si v-as ruga sa vizitati si acum aceste locuri, nu trebuie sa aflati de la mine ce-o sa prindeti.
  Tot pe la aceeasi frageda varsta ajungeam pe la bunica langa Bucuresti si gaseam licurici, acum ii mai gasesti?
  Toate padurile noastre se taie masiv proprietarii acestora exporta materialul lemnos si in urma acestora ramanand ruine atat in Carpatii Orientali cat si in cei Meridionali sau cei Occidentali.
  THE ORDER SIDE POSESORUL ARTICOLULUI LA FINELE ACESTUIA SPUNEA CA NATURA NU NE CERE IN SCHIMB NIMIC PENTRU CLIPELE MINUNATE PETRECUTE IN ACESTE LOCURI MIRIFICE si eu pot spune ca noi trebuie sa avem grija sa nu mai poluam tarisoara asta a noastra,sa nu mai defrisam padurile pentru a evita un dezastru iminent.
  Trebuie sa ne gândim la ciripitul pasarelelor,la padurea verde si la natura in general pentru ca copii copiilor nostri sa respire un aer curat,sa bea o apa nepoluata si sa consume produse sanatoase.monturiporumb.ro

  • Dan

   19 aprilie 2014 at 6:18 pm

   Salut. Ai mare dreptate și ai atins cel mai sensibil subiect: poluarea. Cu doua saptamani in urma am fost intr-o zona de munte unde stiam raurile mustind de pastravi. Un pescar amator mergea din loc in loc cu undita de-a lungul unuia dintre raurile de care vorbesc și bodoganea că nu mai trage pastravul sarind printre mormane de deseuri. L-am intrebat daca stie că păstrăvul dispare din apele poluate și mi-a răspuns: „Fugi dom’le că nu asta e cauza.” Pe toate răurile revizitate după atâția ani mormane de deșeuri de plastic, anvelope și câte și mai câte tâmpenii. Când ne vom trezi ce facem azi va fi prea târziu; mult prea târziu.

 2. monturiporumb.ro

  19 aprilie 2014 at 6:20 pm

  Tuturor va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi si sa va bucurati de INVIEREA DOMNULUI.Hristos a INVIAT.Viorel Ionescu monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *