NVTS LITE by Navitas – Haine racoroase pentru pescuit de vara

Întocmai cum se întâmplă la începutul fiecărui sezon de pescuit, anul acesta așteptam cu mare nerăbdare ca vara să-și reintre în drepturi cât mai repede peste luciurile de apă. N-a durat prea mult și iată că deja mai știm unde să ne ascundem de soarele mult prea arzător. Ploile lungi și persistente ale primăverii sunt date uitării, iar răcoroasele nopți de Mai sunt de mult rămase în urmă.

Colecția Navitas NVTS LITE

Colecția Navitas NVTS LITE

Încet, dar sigur, mai toate lacurile au devenit peste noapte neprietenoase. Iar asta, paradoxal, în plin sezon de pescuit. Ai putea căuta un mal împădurit, cu umbră mai deasă, ceva mai primitor în ce privește temperaturile, însă cele mai multe întinderi de apă din țară nu-ți oferă acest lux. Există totuși câteva lacuri bune, care au și pește, și care nu duc lipsă de maluri bogate în vegetație, cum ar fi Tâncăbeștiul, dar sunt exemple izolate. Marea majoritate însă, nu te feresc deloc de caniculă. Din contră, dacă n-ai parte de un vânt care să-ți însoțească partida, ai rețeta perfectă pentru „pescar la cuptor”.

Navitas NVTS Lite CollectionEvident, hainele pe care le îmbraci în această perioadă sunt foarte importante. Ca regula generală, sunt recomandate cele lejere, în niciun caz strâmte. Ventilația este esențială! Exact acest aspect l-au avut în seamă și cei de la Navitas când au creat colecția de haine NVTS Lite. O gamă de îmbrăcăminte ușoară, comodă, respirabilă, perfectă pentru purtat în verile fierbinți și ideală ca strat intermediar în timpul lunilor mai reci.

Hanoracele și pantalonii din colecția inițială sunt articole de îmbrăcăminte extrem de eficiente termic primăvara și toamna. Ne-au ținut de cald în zilele friguroase de Aprilie și ne-au apărat de vânt și ploi din Septembrie până în Decembrie. Dar, gândite să acopere cele mai multe situații, pot fi un pic prea călduroase pentru a fi purtate în mijlocul verii. Prin urmare, Navitas a schimbat materialul cu unul mult mai respirabil, a modificat puțin designul (au adoptat unul minimalist) și așa s-a născut colecția NVTS Lite.

Disponibile în toate dimensiunile cuprinse între mărimile S și XXXL, gama NVTS Lite oferă două hanorace și două perechi de pantaloni, unul lung și unul scurt. Hanoracele sunt destul de asemănătoare, elementele care le diferențiază fiind un buzunar central, la cel dintr-o bucată (LITE Pullover Hood), și fermoarul plus cele două buzunare laterale la cel de-al doilea model (LITE Zip-Thru Hood).

Hanoracele din noua colecție NVTS LITE - Zip-Thru Hood (stânga) și Pullover Hood (dreapta)

Hanoracele din noua colecție NVTS LITE – Zip-Thru Hood (stânga) și Pullover Hood (dreapta)

În cazul pantalonilor, cei lungi (LITE Jogga Pants) urmează aceiași croială plăcută și lejeră a versiuni originale, Jogga, însă materialul este unul mult mai subțire și respirabil (260GSM – 260 g/), ceea ce-i face ideali pentru partidele de vară, în special pe timpul nopții.

NVTS LITE Range

NVTS LITE Range

Cel de-al doilea model de pantalon (LITE Jogga Shorts) este varianta scurtă a celor lungi, alegere perfectă în cazul partidelor de pescuit desfășurate peste zi. Întocmai ca și cei din colecția inițială, ambele modele de pantaloni au talie înaltă, sunt prevăzuți cu două buzunare laterale cu fermoare, unul la spate (asigurat cu velcro), elastic în talie și reglaj suplimentar cu șiret. De asemenea, pentru o fixare precisă la baza piciorului cei lungi sunt prevazuți cu elastic.

Noile modele de pantaloni Navitas din gama NVTS LITE

Noile modele de pantaloni Navitas din gama NVTS LITE

Sfat CRAP24

Alături de haine corespunzătoare, pentru a suporta mai ușor căldura ai nevoie și de o hidratare corectă. Dacă în sezonul rece cantitatea recomandată de lichide este de 2 litri pe zi, vara aportul de lichide poate fi suplimentat cu până la 4 litri!

Prețul celor 4 articole listate în gama LITE păstrează întocmai tiparul „de vară”, astfel că pot fi găsite în magazinele distribuitoare Navitas la prețuri cuprinse între 160 și puțin peste 200 de lei.

Una peste alta, colecția de NVTS Lite este un mare pas în direcția corectă pentru marcă. Este o gamă de haine ușoare, durabile, respirabile și rezistente la uzură, ideale pentru condițiile mai calde care se mențin la orizont și care, se pare, mai au încă multe de spus.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *