Noutati de la cel mai popular concurs de crap din lume, World Carp Classic 2013

Cea de-a 15-a ediție a celui mai popular concurs de crap din lume, World Carp Classic, se va disputa în acest an în perioada 28 septembrie – 5 octombrie pe cel mai mare lac vulcanic al Europei, Bolsena.

Edițiile aniversare, ale celor doi dintre sponsorii de tradiție ai concursului World Carp Classic, Reuben Heaton și Spomb

Edițiile aniversare, ale celor doi dintre sponsorii de tradiție ai concursului World Carp Classic, Reuben Heaton și Spomb

Pentru aceasta ediție aniversară, doi dintre sponsorii de tradiție ai concursului, Reuben Heaton și Spomb, s-au pregătit cum se cuvine cu produse scoase în ediție limitată.

Reuben Heaton, poate cel mai faimos producător de cântare dedicate pescuitului din lume, este partener al WCC încă de la prima ediție, iar pentru aniversarea celui de-al 15-lea an de colaborare a produs o serie limitata de cântare branduite pe măsură.

Cantarele cu pricina, care au o scală ce merge până la 54 kg, vor fi folosite atât la cântărirea crapilor prinși în concurs cât și ca premii.

Un alt nume britanic foarte celebru, chiar dacă are o istorie mult mai scurtă, este Spomb, nemaipomenita racheta de nădire inventată acum câțiva ani de un pescar britanic.

Producătorul Spomb-urilor a anunțat ca va produce o ediție limitată special pentru această ediție aniversară a WCC, de culoare albastră, pentru a celebra cerul senin din Italia și culoarea apei din lacul Bolsena.

Variantele clasice ale Spomb-ului, care a devenit în doar câțiva ani unul dintre cele mai bine vândute accesorii de nădire, sunt negru și alb.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *