Nou record mondial la crap comun, un superb exemplar de peste 45 kg!

În urmă cu cinci luni, în vremuri în care recordul mondial la crap se depășea de la o săptămână la alta, ne întrebam, și pe bună dreptate, cât va rezista oare noul record mondial la crap stabilit în noiembrie de Mario Winnikes cu crăpoaica Mary, pescuită în Germania având greutatea de 41,45 kg

Colin Smith și noul Record Mondial la Crap comun care a împins acul cântarului la peste 45 kg

Colin Smith și noul Record Mondial la Crap comun care a împins acul cântarului peste pragul celor 45 de kilograme

Ei bine, iată că a rezistat până ieri, 23 aprilie, când pe vadul 14 al lacului Saussaie din Franța, undeva în jurul orelor 20, Colin Smith a reușit un rezultat de-a dreptul incredibil.

Fără să spere nicio secundă la un astfel de deznodământ, Colin a reușit cu greu să pună pe saltea ceea ce pare a fi noul record mondial la crap comun, o minunăție de pește care a cântărit nu mai puțin de 45,722 kg (100 lb 8oz)

Ridicând ștacheta la peste 45 de kilograme și măsurând 140 cm, credem că noul prag va fi mult mai greu de depășit. Chiar și așa, după cum ne-am obișnuit deja în ultima vreme, ne putem aștepta în orice moment la o nouă răsturnare de situație.

Colin, felicitări pentru incredibila captură și pentru împlinirea visului oricărui pescar de crap, stabilirea noului Record Mondial la Crap comun!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *