Nou de la Korda – 6 noi variante de Kiana Goo si o serie noua de porumb artificial

Încă de luni, 25 martie, Korda a început să-și prezinte fanilor noile produse anunțate pentru această primăvară. Pentru asta, din câte ne putem da seama, echipa a folosit chiar câteva imagini din următorul lor film, Korda Undewater – seria 8.

Noile tipuri de Kiana Goo lansate de Korda in aceasta primavara

Noile tipuri de Kiana Goo vor fi lansate de Korda în această săptămână

În unul dintre filmulețe îl putem vedea pe Danny Fairbrass, bossul de la Korda și unul dintre cei mai prolifici pescari atunci când vine vorba de marketarea produselor Korda, vorbind despre noua serie de porumb artificial pe care au lansat-o în această săptămână, plus monturile pe care le folosește în conjuncție cu noile momeli.

De asemenea, ca un bonus dacă vreți, pe parcursul filmulețului, Danny reușește să înțepe și câțiva crapi corpolenți, aceștia fiind prezentați în cadrul următor ca „victime” ale noilor variante de porumb.

Tot în acest material, pentru a avea o idee mult mai clară asupra a ceea ce se întâmplă cu momeala odată ajunsă pe substrat și poziția pe care aceasta o adoptă, sunt prezentate și imagini subacvatice cu noile boabe de porumb trase pe firul de păr și lansate pe vad.

Noile Pop-up Maize de la Korda

Noile Pop-up Maize de la Korda

Noile momeli artificiale sunt ceva mai mari decât pop-up corn-urile lansate cu ceva vreme în urmă, vin în variante slow sinking, momeli critic echilibrate care stau suspendate deasupra cârligului, și Pop-Up care, fiind ceva mai flotabile, vor suspenda și cârligul.

Odată cu noile imitații de porumb Korda lansează și o serie de dumbell-uri disponibile în dimensiuni de 8 și 12 mm și care vor fi vor fi disponibile în arome I.B (o aromă fructată), Banoffee (aromă de banane) și clasicele Fruity Squid și Citrus Zing.

Un al doilea material postat în aceiași perioadă este dedicat noilor variante de Kiana Goo și prezintă un vad nădit și foarte aglomerat de crapi care, inițial, ignoră total nadă.

Apoi, imediat ce sunt introduse momelile predipuite cu Goo, crapii nu doar că devin foarte interesați de nadă, ci merg parcă dirijați de o țintă precisă și culeg direct momelile în cauză.

[jwplayer config=”crap24″ mediaid=”889″]

Materialul redă câteva prezentări clare în care crapii, rând pe rând, cad pradă noilor arome, iar la finalul materialului afișează un mesaj în care Korda promite că mult așteptatul „Underwater 8 va spulbera orice îndoială în privința Goo-urilor!”

Noile Goo-uri extind gama deja existentă de la 6 la 12 tipuri, acestea diferind prin aromele pe care le îmbracă: Almond Supreme Bait Smoke și Almond Power Smoke (două arome de migdale despre care „lumea mică” a pescuitului la crap a tot „șoptit” în ultima vreme), Mystic Spice, Strawberry Kick, Caramel Cloud și Halibut Haze.

Toate produsele au plecat către distribuitorii Korda încă de luni (25 martie) și, probabil, undeva spre finalul săptămânii, vor ajunge pe rafurile magazinelor din Marea Britanie, urmând ca la scurt timp să fie prezente și pe piața din România.

Găsești articolul util? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *