NOU de la FOX – FX Combo, scaun dedicat pescarilor de crap – CRAP24 First View! (VIDEO 02:41)

FX Combo este numele celui mai recent scaun dedicat pescarilor de crap lansat de cei de la FOX.

Scaunul este destinat pescarilor de cursă lungă dar, datorită greutății sale reduse și a designului interesant, acesta poate fi folosit cu succes și de către cei care nu au foarte mult timp la dispoziție.

Ok, FX de la gama de produse premium lansată de Fox, dar de unde Combo?

Ei bine, „Combo” pentru că, pe lângă faptul că este extrem de confortabil, în conjuncție cu patul, scaunul devine un soi de 3 în 1.

Ca primă variantă, Combo FX poate fi folosit ca un scaun standard, perfect pentru a urmări lansetele îndeaproape sau pentru a-l oferi prietenilor veniți în vizită pe vadul de pescuit.

Cadrul scaunului este acoperit cu același fleece din care este construit și noul pat FX Flatliner, are întăriri suplimentare de material în zona capului și a gâtului, iar picioarele sunt prevăzute cu sistemul unic de blocare „Twist-Lok”.

Un al mod în care poate fi folosit Combo FX-ul este ca scaun de pat. Pentru asta este nevoie doar să extindeți cadrul din spate și picioarele din față.

Datorită construcției, cadrul nu va pune presiune pe salteaua patului, astfel încât să puteți sta confortabil, fără a solicita și întinde suplimentar elasticul saltelei.

Al treilea mod în care Combo FX-ul se dovedește a fi util este ca scaun de cort, iar pentru asta va trebui doar să cuplați cadrul din spatele scaunului pe latura din față a patului.

Asta vă va permite să stați chiar în ușa cortului, urmărind activitatea pe apă, lansetele și, în același timp, să fiți protejați de vânt sau ploaie. Ingenios nu?

Pentru a preveni deschiderea pe durata transportului, FX Combo este prevazut cu  clemele de fixare, la interior putând stoca diverse accesorii.

Tot ca element distinct, menționăm și faptul că scaunul este livrat cu o curea de umăr, detașabilă, căptușită și, evident, foarte utilă pentru că vă lasă mâinile libere la transport.

Prețul afișat pentru precomenzi este de £74.99 (422 lei) și va ajunge pe rafturile magazinelor începând cu luna decembrie a lui 2012.

Una peste alta, ne place Combo FX-ul. Vouă cum vi se pare?

Puteți răspunde postând un comentariu în subsolul articolului!

 

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *