Noile hangere articulate de la Pro Logic – C.O.M. Micro Bite Indicator

Din seria de filmulețe cu care cei de la Prologic au invadat recent canalele sociale, de curând ne-a atras atenția o prezentarea unui nou produs extrem de popular, hangerele. Fiind un subiect despre care am vorbit destul de recent în materialul „Swingere sau hangere in pescuitul la crap?”, ne-am gândit materialul este cum nu se poate mai potrivit.

Noile hangere anunțate de Prologic, C.O.M. Micro Bite Indicator

Noile hangere anunțate de Prologic, C.O.M. Micro Bite Indicator

Anunțate pentru a fi lansate în sezonul 2014, noile hangere C.O.M. Micro Bite Indicator sunt pe cât de simple, pe atât de atractive din punct de vedere estetic. Din ce ne putem da seama, prinderea pe fir nu este deloc pretențioasă și constă în clasicele bile din oțel capsulate în interiorul capului de hanger.

Fiind magnetizate, bilele se atrag și împiedică firul să iasă din locaș până în momentul înțepării. O soluție destul de simplă, dar, în același timp, foarte eficientă.

Elementul distinctiv al noilor hangere este faptul că legătura dintre pichet și capul acestora este formată dintr-o tijă modulară, iar spre diferență de majoritatea sistemelor care în general sunt prevazute cu un lanț mai mult sau mai puțin rigid, aceasta este construită din 3 segmente metalice extrem de mobile.

Pentru a-i putea potrivi exact cu avertizorii și culorile acestora, Prologic anunță că C.O.M. Micro Bite Indicator vor fi disponibili în cele patru nuanțe clasice, roșu, galben, verde și albastru.

Deși suntem de părere că sunt destul de arătoși și că vor fi bine primiți de către pescari, credem totuși că noii indicatori își găsesc cel mai bine locul pe o pereche de picheți din inox, și nicidecum pe un rod-pod de tipul și talia unui SkyPod, de exemplu.

Iată și un filmuleț de prezentare al noilor hangere, prezentat de consultantul britanic Richard Johnson:

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *