Noii Campioni Nationali la pescuit crap – Clubul Sportiv Ovidius Constanta

După 72 de ore de pescuit asiduu și cu un început destul de timid din partea peștilor, pescarii clubului sportiv Ovidius Constanța au devenit noii campioni naționali la pescuit crap!

Campionatul Național de pescuit la crap 2013 și-a ales câștigătorii

Campionatul Național de Pescuit la Crap AGVPS 2013 și-a ales câștigătorii

Ediția din acest an a Campionatului Național de Pescuit la Crap AGVPS s-a desfășurat în perioada 20 – 23 iunie și, la fel ca anul trecut, gazda evenimentului a fost lacul Corbu.

Chiar dacă inițial constănțenii de la Clubul Ovidius au fost pe punctul de a nu se prezenta la Campionatul Național, iată că eforturile lor au fost răsplătite, urmând ca în septembrie, în perioada 26-29, să reprezinte România la Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv la Crap  din Portugalia.

Băieții s-au arătat foarte optimiști vizavi de șansele pe care le au în Portugalia și, pentru a se pregăti cum se cuvine pentru Campionatul Mondial, și-au propus ca înainte de marele eveniment să facă cel puțin două antrenamente pe pista oficială.

Ca un gest de fair play, campionii mondiali en-titre, băieții de la Energy Carp, au promis că vor merge la Campionatul Mondial să îi susțină pe noii reprezentanți ai tricolorului!

Podiumul final i-a mai găsit pe CS Planet Carp pe locul 2, respectiv CS Carp United pe locul 3. Campionii de anul trecut, CS Energy Carp Brasov, au terminat concursul pe locul 4, pierzând ultima treaptă a podiumului chiar la ultimul cântar.

Felicitări tuturor cluburilor prezente pe pista de la Corbu și fir întins noului lot național. Speram să apărați cu succes titlul mondial câștigat de CS Energy Carp în 2012 și vă așteptăm cu al doilea titlu mondial consecutiv!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *