Noi momeli artificiale lansate de Evolution Carp Tackle

Recent ajuns la una dintre cele mai recente expoziții dedicate pescuitului la crap, Astilean Victor Iulian, pescar de crap stabilit în Italia și apropiat al echipei CRAP24, ne-a trimis câteva cuvinte despre recent lansatele momeli artificiale concepute și semnate de Evolution Carp Tackle. Fiind indiscutabil un adept dedicat al pescuitului la crap cu momeli artificiale, Victor și-a completat rapid trusa cu câteva modele prezente în rafturile expoziției, a legat câteva monturi și ne-a trimis următoarele rânduri.

Momelile artificiale sunt foarte versatile

Îmbrăcând diverse forme, momelile artificiale sunt foarte versatile

În perioada rece a anului, când peștii sunt aproape de negăsit, mai toți apelăm la trucuri pentru a stârni interesul crapilor. Știm foarte bine că pe timp de iarnă majoritatea pescarilor folosesc viermișorii și larvele, momeli de mare atracție, cărora peștilor rar le rezistă. În același timp, mai mult ca niciodată acum crapii sunt apatici, foarte pretențioși și extrem de atenți. Plecând de la aceste ideii, cei de la Evolution Carp Tackle și-au propus sa construiască o serie de momeli artificiale din silicon, imitații ale momelilor naturale.

Variante de monturi de crap, armate cu momeli artificiale

Variante de monturi de crap, armate cu momeli artificiale

Spre diferență de cele existente deja pe piață, acestea din urmă au un avantaj: folosind un silicon utilizat în industria alimentară, momelile celor de la Evolution se pot îmbiba foarte bine cu arome, atractanți și/sau alte lichide nutritive. Folosind un dip pentru a le păstra, momelile se impregnează cu lichidul respectiv. Astfel, momeala rezultată este una foarte atractivă atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al receptorilor gustativi.

Momelile artificiale - o variantă de luat în seamă în perioada rece a anului

Momelile artificiale – o variantă de luat în seamă în perioada rece a anului

De asemenea, se pot folosi foarte ușor în construcția monturilor, gradul de flotabilitate ajutând la echilibrarea momelilor, eliminând astfel suspiciunile crapilor. Încă de la introducerea lor în arsenalul pescarilor de crap momelile artificiale au revoluționat pescuitul la crap, iar cele lansate recent sigur nu fac excepție.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

5 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *