Nada Bait Tech prezenta in portofoliul Givadi

Nada Bait Tech, una dintre cele mai noi apariții pe piața românească de nade dedicate pescuitului la pești pașnici, a fost recent adăugată în portofoliul importatorului GIVADI. Bait Tech se numără poate printre cele mai apreciate și mai facil de mixat nade, toate produsele producătorului britanic fiind gândite astfel încât să poată fi combinate cu foarte mare ușurință, compatibilitatea între elemente fiind maximală. Fie că vorbim de celebrele pelete de halibut, recunoscute pentru calitățile și nivelul proteic ridicat pe care-l conțin, sau de mixurile de nadă care au la bază făinuri de pește pure, extrem de solubile, precum și alte ingrediente special destinate capturilor capitale, nadele Bait Tech și-au câștigat în timp reputația de a fi o alegere firească în situația în care îți planifici o nouă ieșire la pescuit.

Nadele Bait Tech intra în portofoliul GIVADI

Nadele Bait Tech intra în portofoliul GIVADI

Bait Tech este un nume de referință în rândurile pescarilor de staționar, dar este omniprezent și în arsenalul celor care vizează în mod special crapul. Multe dintre ground bait-urile Bait Tech sunt folosite de pescarii de crap la realizarea propriilor mixuri de boilies, în special atunci când au în vedere rularea de boiliesuri solubile. Un exemplu concret este Special G Green Groundbait, una dintre cele mai performante nade pe bază de făină de pește existente pe piață. Motivul real pentru care este atât de apreciată, este conținutul foarte ridicat de GPS90, o făină de pește pură, supersolubilă, chiar și pe ape foarte reci, dar care conține și doze consistente de spirulină și betaină. Adăugată în mixul de boilies solubil, Special G Green va emite rapid un nor extrem de atractiv, care v-a atrage peștii de la distanțe mari. Având o granulație fină, efectul de nor va persista în zona nădită foarte mult timp. Fiind extrem de ușor de umectat și mixat, Special G Green se poate utiliza ca atare și în pescuitul staționar, în combinație cu TTX sau argile speciale pentru pescuit. Pescarii de competiție au obținut capturi impresionante folosind-o chiar ca pastă, în pescuitul la crap, uneori fiind posibilă dublarea sau chiar triplarea cantității de pește prins într- o singură manșă.

Mojo și Special G Green de la Bait Tech - două nade extrem de eficiente, care nu au nevoie de prea multe prezentări

Mojo și Special G Green de la Bait Tech – două nade extrem de eficiente, care nu au nevoie de prea multe prezentări

Un alt exemplu de nadă extrem de versatilă listată în oferta Bait Tech este Mojo. Fiind foarte ușor de mixat și având un conținut mare de faină solubilă de pește, Mojo este extrem de apreciată de pescarii de crap, în special de cei care folosesc stick-urile de nadă. Combinată cu alte elemente de atracție, pelete, ceva spărtură de semințe și uleiul Krill&Tuna poate rezulta un mix excelent, gata pentru a fi tras în săculeț solubil și atașat lângă momeală. De asemenea, fiind recunoscut pentru efectul de nor pe care-l creează în coloana de apă, Mojo este de foarte multe ori folosit și în compoziția mixului de semințe și spărtură de boilies pentru nădirea cu racheta sau spombul. Nu în ultimul rând, în pescuitul staționar poate fi folosit ca pastă, ca nadă pentru coșulețul de feeder sau la realizarea bulgărilor pentru nădirea cu praștia. Iar pentru cei care preferă totuși stick-urile de nadă în apropierea monturilor, iată un scurt tutorial video prezentat de Mark Bie, în care pescarul combină groundbait-ul Mojo cu Halibut Pellets și ulei de pește:

În fine, lista poate continua la nesfârșit, dar vă lăsăm pe voi să le testați pe fiecare în parte și să vă convingeți de calitatea și versatilitatea acestor nade. Eficiente nu doar pe lacurile populate, ci și pe ape sălbatice sau orice alt curs de apă unde crapul și alți pești pașnici pot fi întâlniți, nadele Bait Tech pot transforma partidele clasice de pescuit în unele cu adevărat memorabile. Pentru detalii suplimentare, lista completă a nadelor Bait Tech și comenzi, vizitați site-ul www.givadi.ro sau magazinele partenere Givadi.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *