Mixuri pentru momitor

Cum vremea mamaligii a trece printr-o perioada de declin, toti pescarii de crap cauta un mix pentru momitor care sa dea rezultate pe orice balta si in orice conditii! Din pacate asa ceva nu exista, iar alegerea unui mix pentru momitor trebuie sa tina cont in primul rand de momeala de carlig folosita. Pentru cei ce folosesc boilies-uri ideal este ca baza mixului tau de momitor sa fie alcatuita din mixul de boilies. In continuare va prezantam 5 mixuri de momitor cu rezultate devastatoare care merita incercate.

SellFishB5 Bag& Stick Mix Essential Baits
Aceasta pastura foarte populara a fost conceputa in completarea gamei Shellfish B5. Contine un amestec de extracte marine, derivate cerealiere, spartura de canepa, palatant Fruit Factor 6 si extract natural de GLM. Se poate folosi alaturi de boiliesurile si peletele B5, ca nada de apel sau in monturi cu pungi si saci solubili. Se leaga bine, fiind colanta, si merge perfect si pe arcuri naditoare, dupa cum rezista fara probleme la lansari cu prastia, catapulta sau cupa de nadire. (sursa: bigfish.ro)

Up & Down SOLAR
Un mix de momitor cu adevarat revolutionar alcatuit din particule active cu densitati diferite ce face posibila o miscare a particulelor de nada pe verticala in locul unde este aruncata montura.

[jwplayer config=”crap24″ mediaid=”76″]

Este disponibil in urmatoarele arome: BYT (Belachan, Yeast & Tigers), Squid & Octopus, Pineapple, Quench, The Secret, Top Banana, Lactate Cream.

High Impact Fish Mix Mainline
Acest mix este alcatuit dintr-o combinatie de seminte macinate, aditivi si stimulatori de gust marca Mainline. Rezultatul? Fabulos: Un mix extrem de eficient cu o dispersie rapida in apa.

Meteor Stick Mix CC Moore
CC Moore este furnizorul principal de fainuri pentru fabricarea boiliesurilor din intreaga lume. Au inventat Meteor – um boilies extraordinar, trebuiau sa produca si mixul de momitor. Folosite impreuna pot duce la rezultate inspaimantatoare! Aveti Grija!

Feedermix Premium Carping Club
Traiasca ROMANIA! Nu stiu cat de romanesti sunt componentele folosite la acest mix dar nu mai conteaza! A rezultat un mix perfect echilibrat ce poate fi folosit pe toata durata anului. Reteta clasica a Feeder Mix-ului + faina de peste, proteina G60, pelete meat de 6 si 3 mm, Robin Red si o doza sporita de betaina pentru a obtine un produs de categorie premium.

 

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *