Metropolis Carp – Pescuit la crap in inima Vienei

Pescuitul în Austria nu se practică doar în zonele idilice de munte sau în lacurile întinse, ci chiar și în inima Vienei.

Metropolis Carp, un film documentar dedicat pescuitului urban la crap

Metropolis Carp, un film documentar dedicat pescuitului urban la crap

Poate că pentru mulți Viena însemna doar Roata Uriașă din parcul Prater. Este, într-adevăr, unul dintre cele mai puternice simboluri ale acestei capitale, iar dacă doriți să aveți parte o imagine panoramică a orașului văzută de la înălțimea de 65 m, nu vă putem indica un alt loc mai potrivit.

Pentru alții în schimb, metropola dunăreană are mult mai multe de oferit, iar filmul prezentat astăzi arată încă o față pe care pescuitul la crap o poate avea. Este vorba de un pescuit urban, studențesc, un stil de viața dacă vreți, așezat pe tapet chiar în mijlocul capitalei Austriei.

Da, într-adevăr, există “crap de Viena” și, poate mult mai important, există oameni care îl pescuiesc.

Sunt așa numiții pescari urbani și, chiar în centrul orașului, între catedrala „Sfântul Ștefan” și Roata Uriașă, prind crap, somn și, uneori, chiar știucă – o combinație poate unică între natură și cultură, adânc înrădăcinată în inimile austriecilor.

Varianta full a filmului se întinde pe durata a 106 minute, are subtitrări în limba engleză și germană și costa 19,90 EUR (90 lei).

 

DVD-ul se poate comanda online pe site-ul metropolis-carp.com și, în schimbul unei taxe de 5 EUR (25 lei), poate fi livrat oriunde în Europa.

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *