Mai departe pe drum, in cautarea crapilor de vara

Partidele de pescuit la crap de vară, desfășurate pe călduri aproape de limita suportabilului, în care pescuiești solitar, iar crapii – și așa nu foarte mari – se încăpățânează să-ți facă așteptarea mai plăcută, fac subiectul filmulețului de mai jos, intitulat sugestiv Further on up…the Road (Mai departe pe drum).

Lacul pe care se petrece acțiunea are o frumusețe aparte

Lacul pe care se petrece acțiunea are o frumusețe aparte

Prin intermediul imaginilor și a fondului sonor, Salvatore Gualato, autorul filmului și personajul principal al materialului, dorește parcă să ne poarte cu el pe vad și să ne transmită emoțiile și trăirile pe care doar un pescar de crap le poate avea odată ajuns pe malul apei.

Că tot vorbim de apă, lacul pe care se petrece acțiune are o frumusețe aparte, cu ape de albastru cristalin, înconjurat de coline înalte îmbrăcate-n vedre și nuanțe calde de maro. Un cadru minunat, liniștit, în care orice pescar s-ar regăsi, indiferent de disciplina căreia îi este tributar.

Totul a fost filmat în țara de origine a protagonistului, Italia, iar dacă până acum te gândeai la Sicilia doar din perspectiva mafiei italiene și a sărăciei, iată că superba insulă este de fapt foarte bogată în peisajele rupte parcă din povești, ape superbe și crapi viguroși și sănătoși.

Cu speranța că toate acestea vor continua să rămână așa pentru o lungă perioadă de timp, imaginile rămân în memoria noastră ca locuri fermecate, în care timpul pare să stea în loc și în cadrul cărora ne-am dori oricând să ne privim lansetele gata pregătite să ne aducă următorul crap în fața aparatului foto.

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *