Line Biters de la Solar Tackle, un indicator simplu si eficient

Martin Loke, „Lockey” pentru prieteni, boss-ul de la Solar Tackle, a lansat de câteva zile, în mediul virtual, o serie de tip’s-uri (sfaturi) rapide.

Astăzi, postând un al treilea articol de acest gen, ne vorbește despre avantajele Line Biter-ului, element prezent constant în partidele sale de pescuit.

Line Biter-ul de la Solar Tackle

Line Biter-ul de la Solar Tackle

Line Biter-ul are un prim rol de pre-indicator al prezentării și se atașează pe firul principal, imediat după ce montura a fost lansată pe vad.

Un al doilea scop al Line Biter-ului este acela de a oferii vizibilitate sporită firului și poziției peștelui atunci când vă aflați în dril noaptea sau în condiții de lumină slabă.

Modul de atașare este foarte simplu, apăsarea unui buton aflat în partea inferioară a line-biter-ului fiind suficientă pentru a deschide ochetul acestuia și pentru a-l atașa la fir.

Martin Locke atasand Line Biter-ul pe firul principal

Martin Locke și modul corect de atașare a Line Biter-ului la firul principal

Dar iată ce spune Lockey despre Line Biters:

„De când am început să-l folosesc nu am mai mers la nicio partidă de pescuit fără sa-l am în trusă.

Practic, este un indicator vizual de mare vizibilitate, care stă pe suprafața apei, acolo unde firul principal intră în apă. Nici nu vă vine să credeți câte mici prezentări poate înregistra Line Biter-ul, prezentări care, fiind foarte discrete, de multe ori pot trece neobservate de avertizor și indicator.

Un astfel de avantaj redă o imagine mult mai amplă a ceea ce se întîmplă pe vadul pescuit, chiar și în momentele în care aparent nu este niciun fel de activitate.

Line Biter-ul cu siguranță mi-a adus mulți pești pe care, în alte condiții, i-aș fi ratat fiind tentat să recuprez montura pentru a o relansa.

De fapt, Line Bite-ul a fost gândit inițial pentru pescarii care pescuiau plantat, plasând montura pe vad cu barca. În lipsa unui indicator care să le arate traiectoria firelor deja prezente în apă, aceștia le acroșau de multe ori cu barca.

Line Biter-ul a rezolvat această problemă și se pare că s-a dovedit mult mai util de atât!”

Line Biter-ul se poate achiziționa din magazinele de profil, pentru un preț de aproximativ 30 lei.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *