Lansete de crap custom by Zarguzon

Nu cu foarte mult timp în urmă, la rugămintea unui bun prieten al echipei CRAP24, Adi Zarguzon, ne-am apucat de o mini-ședință foto cu ultimele sale creații. Alături de o mână de băieți care încă se mai ocupă de customizarea și realizarea de lansete, Adi este unul dintre puținii rod makeri români.

Detalii matisaj lansete de pescuit la crapDe asemenea, este unul dintre pionierii care au experimentat cu mixurile și mesele de rulat boiliesuri, dar și cu fibra de carbon creând diverse de echipamente de pescuit. Dintre cele mai recente, amintim deja celebrele cobre care cântăresc doar câteva zeci de grame și care, fiind atât de ușoare, sunt din ce în ce mai apreciate, mai ales de pescarii de competiție.

Recent, alături de cele câteva modele de bastoane de nădire, Adi și-a adăugat în portofoliu și mincioguri realizate integral din blancuri de carbon și elemente metalice din titan, toate realizate manual.

Marele avantaj al acestor mincioguri este greutatea considerabil redusă datorită materialelor folosite, dar și aspectul foarte plăcut, comparabil cu cel a echipamentelor din gamele premium ale producătorilor consacrați.

De asemenea, customizarea lansetelor, schimbarea sau echiparea cu inele a blancurilor sunt alte câteva „specializări” pe care Adi le experimentează cu plăcere.

Așadar, aveți de schimbat un inel, vreți să vă personalizați lansetele sau chiar să le construiți de la 0 după indicațiile și specificațiile voastre? Ei bine, acum știți și cine vă poate ajuta.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

1 Comment

  1. Andrei

    17 decembrie 2015 at 1:46 pm

    Frumoase detalii.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *