Lacul Corbu 2, gazda Campionatului Mondial de Pescuit la Crap 2012

Lacul Corbu 2 (județul Constanta) va găzdui, între 25 septembrie și 1 octombrie 2012, Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012.

La acest eveniment s-au înscris pescari din 21 de țări: Africa de Sud, Lituania, Moldova, Rusia, Franța, Letonia, Slovenia, Ungaria, Croația, Serbia, Grecia, Kazahstan, Anglia, Ucraina, Italia, Spania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Macedonia, Portugalia și România.

Lacul corbu, pista Campionatului Mondial de pescuit la crap 2012

Lacul Corbu 2 este situat la la 8 km de stațiunea Mamaia și, începând de joi, 27 septembrie, de la ora 12:00, pe durata a 72 de ore va fi pista celui mai importat eveniment craptist al anului. Locația aleasă este excelentă, peşte mult, condiţii de campare şi pescuit la cele mai ridicate standarde.

Campionatul Mondial de pescuit la crap se află la a 14-a ediție, iar organizatorii promit și o serie de întâlniri, festivități, precum și un târg de pescuit sportiv, la care sunt așteptați cât mai mulți pasionați ai acestui sport.

Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012 este organizat de  Rig Service SA, sub directa coordonare a AGVPS Romania, și se derulează sub patronajul Federației Internaționale de Pescuit Sportiv în ape dulci.

Sperăm ca avantajul antrenamentelor direct pe pista de concurs să fie unul major pentru echipa noastră, mai ales că peştele, nu foarte mare, dar în cantităţi uriaşe, se mulează foarte bine pe stilul de pescuit al câtorva dintre cele mai bune echipe româneşti, dintre ele făcând parte, bineînţeles, şi noii campioni naţionali, membrii clubului brașovean Energy Carp.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 26 septembrie, la ora 14:00, la Pavilionul Expozițional al Consiliului Județean Constanța. Mai multe detalii și inscrieri pe www.worldcarp2012.ro

Fir întins România!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *