La finalul primei editii a concursului de pescuit la crap "Trophi Carp Of Printers"

Concursul de pescuit la crap Trophi Carp Of Printers s-a desfășurat în weekend-ul trecut, pe balta Sulimanu.

Deși din punct de vedere al organizării competiția s-a desfășurat impecabil, lipsa unei sectorizări eficiente a bălții a înjumătățit din start șansele echipelor pretendente la podium.

Captura echipei noastre: un de crap comun de Sulimanu de aproape 7 kg

Captura echipei noastre: un de crap comun de Sulimanu de aproape 7 kg

Din păcate nu am reușit să extrag o poziție în sectorul considerat mai bun și am căzut în sectorul A. Aici, în ciuda tuturor pregătirilor extrem de meticuloase de dinaintea concursului, cu greu am reușit o clasare în prima jumătate a clasamentului, pe poziția 10.

La start s-au aliniat 24 de echipe, majoritatea având în componență pescari de crap care activează în domeniul tipar, media, publicitate. Au fost prezente totuși și multe echipe titrate precum Senzor, Claumar, PV-TV și, de asemenea, mulți pescari buni strecurați prin membrii echipelor participante.

Standurile din sectorul A, imagine care aduce mai degrabă  cu o pistă de pescuit staționar

Standurile din sectorul A, imagine care aduce mai degrabă cu o pistă de pescuit staționar

Organizatorul a pus la dispoziția concurenților dozatoare de bere, aparate de cafea și multa mâncare gătită, specifică ieșirilor în condiții de camping.

Dacă bătăliile din vârful clasamentului s-au dus între echipele din sectorul B, a existat totuși și în sectorul A o luptă extrem de interesant de urmărit. Aici premiile pentru „Lingura de lemn” și „Consumatorul concursului” au fost acerb disputate până în ultimul minut al concursului.

Sectorul B de pe balta Sulimanu, standuri largi, aerisite, bine delimitate de perdele de stuf, amplasate în partea largă a lacului

Sectorul B de pe balta Sulimanu – standuri largi, aerisite, bine delimitate de perdele de stuf, amplasate în partea largă a lacului

La final toți pescarii s-au declarat mulțumiți, toate echipele au reușit sa puncteze și cu toții am fost de acord să declaram acțiunea una extrem de reușită.

Au fost doua zile în care lumea a socializat, a băut o bere rece, o cafea bună în diminețile răcoroase, a gustat un grătar bun și mai ales au pescuit și au prins crapi.

Cele mai de succes prezentări au fost cele ridicate de pe substrat, ajutate de un săculeț solubil sau de puțină pastă

Cele mai de succes prezentări au fost cele ridicate de pe substrat, ajutate de un săculeț solubil sau de puțină pastă

Fără excepții toată lumea s-a simțit bine, iar la final organizatorul a promis că la următoarea ediție a concursului va rezolva și problema sectorizării, astfel încât toate echipele să aibă o șansă în lupta pentru podium.

Una dintre puținele capturi de cteno de pe balta Sulimanu contabilizată pe fișa noastră de concurs

Una dintre puținele capturi de cteno de pe balta Sulimanu contabilizată pe fișa noastră de concurs

Deja au început înscrierile pentru ediția care va avea loc în toamnă, iar de această dată se încearcă o limitare a accesului, în sensul că vor fi admise doar echipe ale căror pescari fac parte din media, publicitate și tipar.

Ne revedem în toamnă la următoarea ediție!

Nu ratați evenimentul, mai ales dacă corespundeți profilului competiției!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *