Korda lanseaza DVD-ul Underwater Part 8 – Unlocking the Day-Ticket Code

Plecând de la ideea că întotdeauna și-au dorit să transfere din cunoștințele și experiențe lor petrecute pe vadul de pescuit, băieții de la Korda anunță lansarea celui de-al optulea DVD din seria Underwater.

Danny Fairbrass, omul din spatele companiei Korda, cu unul dintre cei mai frumoși crapi pescuiți la filmările celui de-al optulea DVD din seria Korda Underwater

Danny Fairbrass, omul din spatele companiei Korda, cu unul dintre cei mai frumoși crapi pescuiți la filmările celui de-al optulea DVD din seria Underwater

“Filmul este o oportunitate unică a pescui la crap împreună cu noi, astfel încât să puteți vedea într-un mod cât mai direct felul în care abordăm partidele de pescuit, în funcție de situațiile întâlnite!” – spun cei de la Korda

„Toate DVD-urile noastre conțin în primul rând informații, dar, evident, nu duc lipsă și de divertisment. Suntem de părere că n-ar avea niciun rost să vă arătăm cum punem o mulțime de crapi gigantici pe malul unui mare lac din Franța, de exemplu, dacă nu v-am și spune cum am reușit un astfel de rezultat.

În total contrast, veți vedea că există perioade destul de lungi în filmele noastre în care crapii nu vor deloc să colaboreze. Sunt momente în care vom căuta împreună metode să-i tentăm să guste din momeli, și veți vedea ca nu sunt deloc puține.

Singura modalitate de a obține acest lucru este prin a merge mult mai mult în profunzimea pescuitului la crap, iar cu această serie de filme putem explica și detalia mult mai precis decât am putea vreodată în alte medii precum o reviste sau emisiuni TV.” au mai adăugat realizatorii materialului.

Al optulea episod din seria Korda Underwater este programat să ajungă pe rafturile magazinelor de profil în luna August a acestui an, iar ca preț credem că va sta în aceiași plajă ca și Underwater 7, respectiv £ 19.99 (approx. 100 de lei).

Iată și trailerul de prezentare a noului DVD care suntem aproape siguri că te va face să-ți dorești să mergi la pescuit!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i un like și adaugă un comentariu mai jos.

Vrem să știm și părerea ta!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *