Korda – Carp, Tackle, Tactics & Tips Vol 6 – 2013 – Trailer VIDEO (min 01:11)

Volmul 6 din seria Korda – Carp, Tackle, Tactics & Tips apare chiar la început de sezon.

Korda- Carp Tackle Tactics Tips Vol 6 - 2013

Korda – Carp Tackle Tactics Tips Vol 6 – 2013

Disponibil din martie 2013 în toate magazinele distribuitoare de accesorii de pescuit la crap Korda, al 6-lea DVD  Carp, Tackle, Tactics & Tips prezintă toate noutățile pe care Korda le anunță în 2013 în materie de accesorii, tehnici, sfaturi și secrete ale pescuitului la crap.

Așa cum deja ne-au obișnuit, pe lângă marketing-ul „semi-agresiv” fără de care, probabil, această serie de DVD-uri nu ar fi existat, băieții nu se feresc în a ne împărtășii din trucurile, monturile și momelile lor „secrete”.

„Întotdeauna ne-am dorit să transferăm din cunoștințele noastre către pescari, iar acest DVD ne oferă șansa de a putea fi împreună cu voi pe vadul de pescuit și de a vă arăta felul în care, și cum mai ales cu ce, pescuim.

Mereu am pus informația pe primul plan, iar zona de entertainment a fost un “must have” dar în plan secundar. Nu vedem rostul în a vă arăta cum tragem de zeci de crapi masivi scoși din marile bălți ale Franței, fără să vă povestim și despre cum am reușit aceste rezultate remarcabile.

În acest sens, o să vedeți că sunt capitole și segmente întregi în care nu avem prezent niciun pește, iar asta pentru că împărtășim din tehnicile și metodele abordate pentru a prinde acești minunați crapi.

Este un mod foarte prietenos pentru noi de a prezenta toate aceste lucruri într-un material filmat pentru că reușim să prezentăm lucrurile în profunzime, mult mai detaliat decât am fi putut într-o revistă sau chiar emisiune TV”, au declarat cei de la Korda într-un material de prezentare al DVD-ului.”

Iar ca să cităm în continuare echipa Korda: „Odată ce intrați în posesia DVD-ului, relaxați-vă și bucurați-vă de fiecare moment prezentat în material. Cu siguranță te vor motiva să-ți dorești o ieșire la pescuit!”

Ca și restul volumelor, DVD-ul este distribuit gratuit și poate fi ridicat, începând cu luna martie, din magazinele importatoare și distribuitoare de accesorii Korda.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *