Inca un crap over 15 kg prins de romanii prezenti la World Carp Classic 2013

La finalul unei zile foarte agitate în ceea ce privește topul clasamentului general, unde echipa de fete Bianca Venema/Lizette Beunders a tot schimbat prima poziție cu austriecii Ewald Niederl și Gunter Scheucher, veștile încep să arate bine și pentru noi.

Astfel, la doar 40 de minute de la poziționarea unei lansete pe vad și schimbând oarecum abordarea stabilită inițial, echipa de români Carping -Petrom reușește să aducă pe salteaua de primire încă un superb crap de 15,800 kg.

Cristi Rudeanu cu al doilea crap al echipei Carping - Petrom, pește care a cântărit aproape 16 kg

Cristi Rudeanu cu al doilea crap al echipei Carping – Petrom, pește care a cântărit aproape 16 kg

După reușita de la miezul nopții anterioare când băieții au mai adus la mal un crap comun de fix 21 kg, acest al doilea pește aduce echipa noastră mai aproape de o poziție mai bună în clasamentul general și îi lansează în lupta pentru primul lac pe sectorul Imperial Baits.

În ceea ce privește clasamentul general, cu 14 pești trecuți în foaia de arbitraj și un total de 124,7 kg, în acest moment echipa olandezelor Bianca și Lizette au preluat conducerea. Aflați la doar 300 g distanță, punctând cu 10 crapi și un total de 124,4 kg, austriecii de pe Spomb 77 le suflă fetelor amenințător în ceafă.

Pe Bolsena calculele sunt departe de a fi definitivate, iar dacă luam în seamă că media peștilor prinși la această ediție de World Carp Classic este de 10,7 kg, ne putem da seama cât de ușor și repede se poate prelua conducere pe cel mai mare lac vulcanic al Europei.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *