Impact Tehnic in pescuitul la crap (VIDEO min 1:30)

„Tehnic” este cuvântul cheie al celui mai recent film dedicat pescuitului la crap semnat de Pascal Kowalik. În acest material autorul împărtășește în imagini mai bine de doi ani de experiențe trăite pe malul apei, în partide de pescuitul la crap dintre cele mai diverse.

Pascal tratează subiectele și provocările fiecărei ieșiri pe malul apei, iar dileme de tipul: Ce înaintaș să folosești? Ce monturi? Unde stă peștele? Cum să-l găsești? sau Ce strategie să adopți în funcție de condițiile date? sunt doar câteva care cu siguranță își vor găsi răspunsul la finalul acestui film.

Pascal cu unul dintre uriașii crapi pescuiți la una dintre cele mai recente partide ale sale

Pascal cu unul dintre uriașii crapi pescuiți la una dintre cele mai recente partide ale sale

Toate aceste aspecte sunt abordate pescuind atât pe ​​ape cristaline și bogat populate, care oferă imagini subacvatice incredibile, cât și pe lacuri sălbatice, virgine, care necesită o abordare specifică și, în general, mai diversificată. Nici crapii de dimensiuni de-a dreptul incredibile nu lipsesc, dar asta era oarecum previzibil dacă ținem seama că acțiunea se petrece în mare parte pe apele din Franța.

Titlul filmului, „Impact Tehnic”, trădează oarecum aspectele cu grad utilitar pe care autorul le abordează, manieră destul de întâlnită în ultima vreme în astfel de materiale. De altfel, acesta este cea mai la îndemână metodă de a promova produsele sponsorilor (Shimano, Dynamite Baits, Carp Spirit, Navicom), aspect fără de care, probabil, multe dintre aceste filme n-ar putea fi transpuse în pixeli.

„Impact Tehnic” va fi lansat pe 1 și 2 martie 2014, iar din ce ne putem da seama din teaserul de mai jos, conține unele dinte cele mai spectaculoase, detaliate și, bineînțeles, tehnice imagini pe care le-am văzut într-un film dedicat pescuitului la crap.

Așteptând cu interes lansarea, ne mulțumim pentru moment cu prezentarea de 1:30 minute.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *