Haine Premium pentru nadele de crap Carping – CRAP24 First View!

Așa cum ne-au au obișnuit deja încă din anii trecuți, producătorii de nada de la Carping Club vin cu noutăți chiar la început de sezon. De acestă dată este vorba de „straie noi”, ambalaje de tip Premium, pe care toate gamele de nadă Carping le vor primi chiar înainte de dezghețarea apelor.

Carping merge pe Premium

Carping merge pe Premium

Astfel, băieții de la Carping aduc o noutate absolută între producătorii autohtoni, livrând primii nadele în ambalaje cu sistem de închidere ziplock și folie din aluminiu cu barieră la lumină, radiații UV și permeabilitate scăzută față de mediul înconjurător.

Noile ambalaje vor fi prezente în premieră la Expo Giroc Timisoara din acest weekend, dar lansarea oficială a noului brand Carping Club va avea loc în a doua jumătate a lunii Martie, în cadrul celui mai mare târg de profil de la noi din țară – Expo Aventuri 2014, unde cei de la Carping vor prezenta întregul concept “Premium”- Quality Carp Bait made in România.

Noile ambalaje vor  "îmbrăca" toată gama de nadă Carping

Noile ambalaje vor  „îmbrăca” toată gama de nadă Carping

Ca impact vizual, chiar dacă la prima vedere designul noilor ambalaje pare că a pierdut din impactul cromatic generat de galbenul deja caracteristic, aerul premium pe care-l afișează împreună cu gradul de protecție oferit conținutului aduc un plus categoric nadelor Carping și imaginii acestora.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE![kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *