Fox Vario si XT4, noi modele de ochelari dedicati pescarilor de crap

Nu mai departe de ieri, Fox International, unul dintre coloșii industriei de articole de pescuit la crap și nu numai, a anunțat lansarea unei noi serii de ochelari dedicați activităților outdoor, pescuitului în mod special.

Modelul de ochelari Vario este livrat cu trei perechi de lentile interschimbabile

Modelul de ochelari Vario este livrat cu trei perechi de lentile interschimbabile

Fox nu este la prima experiență cu această zona a echipamentului, seria Fox Sunglasses 300 fiind una extrem de apreciată de către pescarii de crap.

Modelul Vario, cel anunțat cu o zi în urmă, se deosebește prin faptul că poate fi customizat în funcție de dorințele și nevoile pescarului, acesta având de ales dintre cele trei lentile cu care ochelarii sunt livrați.

Ramele portocaliu cu negru sunt ceva mai ușor de observat într-un mediu maro și verde, așa cum este cel întâlnit pe majoritatea vadurilor de pescuit

Ramele colorate în portocaliu cu negru sunt ceva mai ușor de observat într-un mediu maro și verde, așa cum este cel întâlnit pe majoritatea vadurilor de pescuit

Ba mai mult, pentru acest model Fox a lansat două tipuri de rame, una clasică, în culori discrete de gri și maro, iar cea de-a doua în culori mai contrastante, portocaliu și negru.

Toate cele trei lentile sunt polarizate, au culori diferite, iar pachetul în care ochelarii sunt livrați mai conține un material de curățat lentilele și un toc cu carcasă protectivă.

Astăzi, la doar o zi distanță de primul anunț, Fox a mai lansat în piață un “first view” al unui alt model, Fox XT4 Sunglasses.

În timp ce oferă aceiași calitate a lentilelor polarizate, XT4 este mai aproape ca design de seria 300 și, la fel ca și predecesorul modelului, nu permite schimbarea lentilelor.

Ochelari cu lentile polarizante, modelul Fox XT4

Ochelari cu lentile polarizate, modelul Fox XT4

De fapt, nici nu credem că aveți nevoie, iar asta pentru că XT4 va fi disponibil în patru variante: cu ramă negru și portocaliu echipată cu lentile maro, negru și portocaliu cu lentile gri, maro și verde cu lentile maro și maro și verde cu lentile gri.

La fel ca modelul Vario, XT4 sunt livrați într-un toc protectiv, plus un material textil pentru curățarea și întreținerea lentilelor.

Ochelarii vor ajunge în rafturile magazinelor distribuitoare Fox undeva în luna aprilie a acestui an, iar referitor la preț, Vario este anunțat la £29.99 (150 lei), în timp ce XT4, varianta ceva mai ieftină, la £19.99 (100 lei)

Găsești articolul util? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *