Fox gaseste finantare si nu mai este de vanzare

La finalul multor speculații cu privire la posibila vanzare a companiei, conducerea de Fox International a anunțat că au reușit o finanțare consistentă a afacerii din partea Next Wave Partners, o firmă independentă de investiții de capital cu o istorie de succes în ceea ce privește supportul echipelor manageriale în vederea creșterii valorii afacerilor lor.

Fox International găsește investitor

Fox International își găsește investitor (foto: tackletradeworld.com)

Investiția le va permite celor de la Fox continuarea programului de producție și inovare în ceea ce privește piața articolelor de pescuit, dar și îmbunătățirea serviciului cu clienți, ceea ce va grăbi procesul companiei de creștere și dezvoltare în piețe noi.  Președintele actual al companiei, Cliff Fox, va rămâne director al companiei, în timp ce Andy Little, în prezent vicepreședinte, și-a anunțat intenția de a se retrage, dar își va menține totuși un post de consultant. Actuala echipă de conducere formată din Paul Reeves, Shaun McSpadden, Andre Akkermans și Richard Teale va ramane în cadrul companiei și sunt pe deplin angajați la dezvoltarea afacerii.

Cliff a declara pentru tackletradeworld.com: „Sunt foarte încântat de parteneriatul cu Next Wave Partners și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru succesul continuu al Fox International.”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Fox gaseste finantare si nu mai este de vanzare
5 (100%) 4 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *