Noul fir pentru monturi K-KARP WEEDY-TRAP (Hooklink & Leadcore)

Weedy Trap este poate cel mai inovativ fir dedicat monturilor de crap, care mimează perfect plantele de pe substrat.

Weedy Trap - Noul fir pentru camuflarea monturilor de pescuit la crap, lansat de K-Karp

Weedy Trap – Noul fir pentru camuflarea monturilor de pescuit la crap, lansat de K-Karp

Având aspectul și textura foarte apropiate de cele ale ierbii naturale care se regăsește pe majoritatea lacurilor, Weedy Trap poate fi o soluție de succes atunci când ai nevoie de un forfac care să se piardă ușor în fundalul general al substratului.

Fiind disponibil în două variante, Hooklink (fir pentru legarea forfacurilor) și Leadcore (fir cu miez metalic), poate fi utilizat ca zonă terminală în prelungirea înaintașului (leadcore-ul) sau ca fir pentru legarea monturilor (hooklink-ul).

Indiferent care le este destinația, ambele sunt extrem de rezistente la frecare și recomandate pe substrat bogat în vegetație.

Ambele variante Weedy Trap sunt suple, mătăsoase și ușor de lucrat

Ambele variante Weedy Trap sunt suple, mătăsoase și ușor de lucrat

Analizând și cunoscând probabil majoritatea dezavantajelor firelor împletite cu miez textil sau metalic existente, se pare că producătorul italian a ținut seama și de aceste aspecte mai puțin plăcute.

Atât leadcore-ul, cât și hooklink-ul, sunt mătăsoase la atingere, foarte ușor de lucrat și, în același timp, prezintă o priză destul de sigură la conexiunile cu alte fire sau chiar la buclele realizate la capăt de fir.

De fapt, identificat probabil ca variantă destul de optimă din punct de vedere al raportului calitate-preț, Weedy Trap este deja utilizat cu succes în majoritatea competițiilor de profil moderne, la realizarea și camuflarea diverselor monturi dedicate pescuitului la crap.

De asemenea, se poate folosi și în pescuitul de plăcere, pe lacuri cu crapi suspicioși, dar și pe balastiere sau alte acumulări cu apă foarte limpede.

Indiferent de variantă, Weedy Trap are o rezistență de 45 lb și vine rulat pe role de 5 metri

Indiferent de variantă, Weedy Trap are o rezistență de 45 lb și vine rulat pe role de 5 metri

Încărcate pe role de 5 m și cu rezistență de 45lb, ambele variante de fire Weedy Trap se pot găsi în magazinele distribuitoare de produse K-Karp undeva în jurul prețului de 30 lei.

Iată și un filmuleț de prezentare al firelor, realizat de Mattia Travasoni, consultant K-Karp.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și adaugă un comentariu mai jos.

Ne-ar plăcea să știm și părerea ta.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *