Final de ianuarie vine cu un crap comun de peste 16 kg la Tancabesti 1 (VIDEO min 0:55)

Știm, și nouă ne-ar fi plăcut să scriem despre primul crap pescuit pe Tâncăbești din sezonul 2013.

Deși este o veste cel puțin la fel de binevenită, nu vă povestim despre o primă captură, ci despre un nou locatar lacului Two Lakes – Two Brothers, balta din spate.

Noul locatar al lacului Tancabesti 1, un crap comun de 16,300

Noua vedetă a lacului Tancabesti 1, un crap comun de 16,300

Miercuri, 30 ianuarie, un impecabil crap comun de peste 16 kg a făcut cunoștință cu noul său adăpost de iarna, apele Tâncăbeștiului.

Astfel, populația acestui lac, oricum extrem de bine conturată în ceea ce privește crapul comun, s-a mai îmbogățit cu un exemplar cu adevărat deosebit și, după cum se poate vedea din poze, fără greșeală.

Crapul de zapada recent relocat in apele Tancabestiului

Crapul de zăpadă recent relocat în apele Tâncăbeștiului

Vlad Parfene, administratorul lacului și unul dintre proprietarii complexului, a făcut onorurile, iar după un bine meritat botez în zăpadă, crapul a fost eliberat în adâncurile lacului, chiar în dreptul Pontonului 0.

Iată că, în ciuda tuturor problemelor legate de proprietăți amplasate abuziv și atribuiri de terenuri cel puțin suspecte care au apărut în ultima vreme la Tâncăbești, frații Parfene continuă să-și păstorească ograda foarte atent și sunt la fel de implicați ca oricând.

Vlad, Ovidiu, ne bucurăm pentru ceea ce faceți la Tâncăbești și vă felicităm pentru asta!

Ai pescuit pe balta Tâncăbești 1? Adaugă un comentariu la finalul articolului cu detaliile partidei tale sau postează impresiile despre baltă în cadrul forumului CRAP24, în modulul Bălți de pescuit la crap

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *