Expozitie de pescuit la Timisoara

În perioada 28 februarie – 2 martie, Timișoara va găzdui prima ediție a expoziției “Pescuitul pentru toți”, eveniment organizat în parteneriat de cluburile Carp4Fun și CarpWest. Este o inițiativă ce își propune să adune într-un echilibru perfect atât expozanți de valoare, cat și un public numeros.

Expo pescuit Timişoara

Expo pescuit Timişoara

Prin prezenţa multora dintre producătorii de nada consacrați din România, vizitatorii interesați de strategia de abordare a pescuitului la crap vor avea posibilitatea să facă schimb de experienţă pe teme precum compoziția, diferențele și similitudinile diferitelor nade și momeli, direct cu cei care cunosc în detaliu acest subiect.

Nume precum Mivardi, PB Product, Jon Leads, Senzor acoperă și nișa acelor participanți care doresc sa vadă și sa testeze live echipamente și accesorii de specialitate. Nu în ultimul rând, evenimentul marchează și lansarea oficială a clubului Carp4Fun sub egida “Asociației Pentru Promovarea Pescuitului Sportiv Carp4Fun”,  motiv pentru care cei prezenți vor avea parte și de surprize din partea organizatorilor.

Deși doar la prima ediție, evenimentul este unul de anvergura și gândit pentru a fi replicat anual la o scara din ce în ce mai mare, astfel încât Banatul să devină un punct de referință pe scena expozițiilor de profil din România. Prin parteneriatele media încheiate, evenimentul se bucură de o mediatizare intensă, atât în presa de specialitate, cât și pe mediul online și media, ceea ce face posibil ca numărul de vizitatori așteptați sa fie unul considerabil.

Programul de funcţionare este: Vineri ora 14:00 – 20:00; Sâmbătă ora 10:00 – 18:00; Duminică ora 10.00 – 16:00;

Intrarea este liberă!

Mai multe detalii şi informaţii se pot afla accesând pagina dedicată evenimentului http://www.carp4fun.ro/carp-expo-tm/

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *