Expo Aventuri la pescuit isi deschide portile Joi, 13 martie

Cel mai mare târg de pescuit și vânătoare din România își deschide porțile joia aceasta, pe 13 martie. Timp de 4 zile, în Piața Constituției din București, chiar în fața Casei Poporului, se reunesc cei mai importanți producători și importatori de echipament de pescuit sportiv și cei mai pasionați pescari.

Expo Aventuri la Pescuit si Vanatoare 2014, ediția de primăvară

Expo Aventuri la Pescuit și Vânătoare 2014, ediția de primăvară

Organizatorii anunță animații, distracție, demonstrații realizate de pescari premiați în campionate naționale și internaționale în piscine special amenajate şi tombole cu premii.  Astfel, în perioada 13-16 martie, Piața Constituției se va umple de freamătul și încântarea a miilor de pescari dornici de a participa la lansările noutăților anului 2014 și de a ataca ofertele puse la bătaie de către cei mai mari importatori și distribuitori de articole de pescuit din România.

Printre expozanții și distribuitorii de articole de pescuit la crap prezenți la Expo Aventuri la pescuit și vânătoare / Expo pescuit pur și simplu se numără firme importante cum ar fi: Mim Team, Energofish, Givadi, Normark/Total Fishing, Claumar Pescar, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Mille Maistro, Barcuta.ro, Fisela, Relax Spinning, Carp Discount, și mulți alții.

Dintre marcile relevante pentru pescarii de crap menționam: Shimano, NGT, Trabucco, Fox, Sufix, Jaxon, JRC, Haldorado, Owner, Benzar, K-Karp, Dynamite Baits, Carping, ACE, Cormoran, Daiwa, Maver Carp UK, Carp Zoom, Korda, Kryston, Cralusso, Sportex, PB Products, Mivardi etc.

La fel ca la fiecare ediție, vizitiatorii au ocazia să participe la tombola târgului, unde pot câștiga scule, accesorii de pescuit și momeli. Evenimentul este organizat de revista Pescuit pur și simplu (fosta Aventuri la pescuit)!

Așa cum deja v-am obișnuit din anii trecuți, echipa CRAR24 va profita de accesul din culisele evenimentului, ocazie cu care vom încerca să aducem imagini “la cald” încă din faza pregătirilor.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *