DREAM LIFE vol 2 – Crapi fabulosi pescuiti pe lacuri de poveste (VIDEO min 15:15)

Denumite sugestiv Dream Life, seria de filmulețe care-l au în prim-plan pe Briche Soel (pescar de crap de origine franceză) au ajuns deja la volumul 2. Întocmai cum vă așteptați probabil, imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase, filmate în locații cum unii doar în vise își pot închipui că vor putea pescui.

Majoritatea crapilor prezentați în material sunt cu adevărat impresionanțiMajoritatea crapilor prezentați în material sunt cu adevărat impresionanți

Majoritatea crapilor prezentați în material sunt cu adevărat impresionanți

Partidele se desfășoară pe lacuri din Franța, țară extrem de cunoscută pentru exemplarele de crap capitale pe care le găzduiește în marile lacuri de acumulare care-i străbat granițele. În mare, urmând rețeta de succes rafinată și cu ajutorul experienței dobândite pe parcursul celorlalte materiale video, Soel ilustrează practic o galerie impresionantă de lacuri și vaduri care mai de care mai impresionante și, evident, crapi incredibil de frumoși care se întrec în greutăți fabuloase. Acompaniate în prima parte a materialului de una dintre cele mai apreciate piese de pe coloana sonoră a filmului Step Up Revolution, cadrele îți vor trezi clar interesul.

Frumusețea locurilor pescuite este remarcabilă

Frumusețea locurilor pescuite este remarcabilă

Ca de obicei, întâlnirile cu materiale pescarului francez ne stârnesc și mai tare pofta de a pune la punct detaliile unei noi ieșiri la pescuit, dar, în același timp, ne cresc și mai mult nemulțumirea atunci când suntem puși în fața alegerii locației. Din păcate, cu 2-3 excepții de la regulă, România este în continuare deficitară în privința lacurilor cu un astfel de potențial, iar orizontul nici el nu se arată unul prea optimist.

În fine, revenind la film, cele mai bine de 15 minute – cărora le-ar fi prins bine ceva mai multă atenție la montaj, ultimele 5 minute fiind ocupate doar de sunetul melodiei de final – conțin o bună parte din ingredientele necesare unui spectacol de frumos în ceea ce privește pescuitul la crap, inclusiv ceva momente needitate care piperează ușor formula. Un motiv în plus pentru care vă invităm să le parcurgeți.

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i o notă și un like![kkstarratings]

1 Comment

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *