Dragoste pentru natura (VIDEO min 01:49)

Semnat Mark Dörner, trailerul filmului “Love Nature” derulează imaginea naturii în cadre indeite, time-lapse-uri filmate în mare parte pe vadurile de pescuit.

Filmul surprinde natura în imagini dintre cele mai plăcute

Filmul surprinde natura în imagini dintre cele mai plăcute

Pasajele subacvatice completează parcă peisagistica exterioară surprinsă de obiectivul foto, totul fiind ambalat într-o atmosferă liniștită, însoțită de o coloană sonoră specială. Evident, crapii nu lipsesc din poveste. Până în decembrie – când este anunțată lansarea oficială a filmului – vă lăsăm în compania celor aproape două minute de “Dragoste pentru natură”. Iar dacă ieșiți la pescuit în mini-vacanța care se arată la orizont, vă așteptăm cu povești frumoase. Fir întins!

Ţi-a plăcut filmulețul? Dă-i o notă și un like!

Dragoste pentru natura (VIDEO min 01:49)
5 (100%) 10 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *