„Doctorul pescarilor”, Calin Visoianu, se alatura echipei CRAP24.RO

Călin Vișoianu, pescar de crap dedicat capturilor capitale și fin cunoscător al pescuitului cu boilies în Delta Dunării, se alătură echipei CRAP24. Proprietar al magazinului distribuitor de articole de pescuit din gama premium – Doctor Fishing, Călin este mai tot timpul în contact direct cu pescarii, cu ultimele noutăți din domeniu pescuitului la crap și nu în ultimul rând cu noile tendințe din piață.

Călin Vișoianu cu un superb crap comun de Horgești de 19kg

Călin Vișoianu cu un superb crap comun de Horgești de 19kg

De asemenea, numărându-se constant printre câștigătorii competițiilor de tipul „Best Five” (cei mai mai 5 pești), Călin are un bogat bagaj de informație în ceea ce privește pescuitul crapilor mari și foarte mari. În timpul liber, realizează seria de emisiuni „La crap cu Doctor Fishing”, difuzată de canalul Fishing & Hunting, ocazie cu care a avut de-a face cu multe bălți din țară și cu secretele acestora în ceea ce privește pescuitul la crap.

Astfel, Călin va publica articole despre pescuitul pe ape sălbatice, în special în Delta Dunării, materiale care vor acoperi aspecte care țin de localizare, nade, momeli, monturi și, ca o noutate în siteul CRAP24.RO, va dezvolta subiecte care țin de ambarcațiuni, motoare, alegerea corectă a acestora, navigare și întreținere. Acordând o atenție deosebită monturilor, Călin a publicat deja un prim articol dedicat alegerii corecte și aplicabilității monturilor de pescuit la crap în Delta Dunării.

Alături de Călin, echipa de experți CRAP24.RO își lărgește mai mult rândurile și aria de competență, iar faptul că asta se întâmplă la scurt timp de la stabilirea noii colaborări cu magazinul Doctor Fishing, vine practic ca o garanție a faptului că asocierea este una de bun augur.

Călin, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem alături și suntem convinși că împreună vom dezvălui și mai mult din tainele și secretele acestui sport minunat!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

 1. Andrei Zorila Carp4Fun Timisoara

  20 februarie 2014 at 12:05 am

  Felicitari pentru inrolare. Este cu adevarat un plus pentru redactie si pentru cititori atat experienta si tehnica domnului Visoianu. Asteptam cu mare interes un articol plin de tip&tricks pentru capturi uriase si cum sa fi stapanul podiumului in big5. Toate bune.

 2. monturiporumb.ro

  31 martie 2014 at 7:56 pm

  Ne bucuram ca si Calin Visoianu face parte din elita echipei crap24.ro si sper sa ne impartaseasca lucruri interesante(chiar daca a facut-o la posturi de televiziuni si in cadrul altor siteuri ) despre cunostintele sale legate de pescuitul la crap.
  In continuare ne dorim cu totii ca echipa CRAP24 sa se extinda prin componenta, alaturandu-se si alti pescari titrati care sa ne faca mandri ca suntem alaturi de aceste nume sonore ale carp fishing-ului romanesc.
  toate cele bune si bine ai venit in echipa.monturiporumb.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *