„Doctorul pescarilor”, Calin Visoianu, se alatura echipei CRAP24.RO

Călin Vișoianu, pescar de crap dedicat capturilor capitale și fin cunoscător al pescuitului cu boilies în Delta Dunării, se alătură echipei CRAP24. Proprietar al magazinului distribuitor de articole de pescuit din gama premium – Doctor Fishing, Călin este mai tot timpul în contact direct cu pescarii, cu ultimele noutăți din domeniu pescuitului la crap și nu în ultimul rând cu noile tendințe din piață.

Călin Vișoianu cu un superb crap comun de Horgești de 19kg

Călin Vișoianu cu un superb crap comun de Horgești de 19kg

De asemenea, numărându-se constant printre câștigătorii competițiilor de tipul „Best Five” (cei mai mai 5 pești), Călin are un bogat bagaj de informație în ceea ce privește pescuitul crapilor mari și foarte mari. În timpul liber, realizează seria de emisiuni „La crap cu Doctor Fishing”, difuzată de canalul Fishing & Hunting, ocazie cu care a avut de-a face cu multe bălți din țară și cu secretele acestora în ceea ce privește pescuitul la crap.

Astfel, Călin va publica articole despre pescuitul pe ape sălbatice, în special în Delta Dunării, materiale care vor acoperi aspecte care țin de localizare, nade, momeli, monturi și, ca o noutate în siteul CRAP24.RO, va dezvolta subiecte care țin de ambarcațiuni, motoare, alegerea corectă a acestora, navigare și întreținere. Acordând o atenție deosebită monturilor, Călin a publicat deja un prim articol dedicat alegerii corecte și aplicabilității monturilor de pescuit la crap în Delta Dunării.

Alături de Călin, echipa de experți CRAP24.RO își lărgește mai mult rândurile și aria de competență, iar faptul că asta se întâmplă la scurt timp de la stabilirea noii colaborări cu magazinul Doctor Fishing, vine practic ca o garanție a faptului că asocierea este una de bun augur.

Călin, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem alături și suntem convinși că împreună vom dezvălui și mai mult din tainele și secretele acestui sport minunat!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *