Cristian Rudeanu, „chimistul” nadelor Carping, se alatura echipei CRAP24

Cristi Rudeanu, membru fondator al clubului de pescuit Carping Club, pescar sportiv cu numeroase cupe și medalii câștigate în concursuri interne și internaționale de pescuit la crap, se alătură echipei CRAP24.RO.

Cristi Rudeanu cu un superb crap comun de toamnă

Cristi Rudeanu cu un superb crap comun de toamnă

Cu un palmares care include titlul de vicecampion mondial, Montargil – Portugalia 2004, în echipă cu Sorin Rudeanu și vicecampion al României în 2010, Cristi este unul dintre cei mai titrați pescari de crap din România.

“Creierul” din spatele nadelor Carping – cum mai este supranumit – va scrie și publica articole din zone precum nade și momeli, competiții de pescuit la crap, monturi și strategii de pescuit. De asemenea, Cristi ne va împărtăși sfaturile și secretele sale care l-au ajutat de-a lungul vremii în timpul nenumăratelor competiții la care a participat.

Alături de Cristi, CRAP24.RO își lărgește considerabil echipa de specialiști în pescuitul la crap, iar faptul că asta se întâmplă exact la început de an calendaristic, nu poate fi decât, spunem noi, o primă promisiune că sezonul ce va urma va fi unul mai bun decât cel recent încheiat.

Cristi, bine ai venit în rândurile echipei CRAP24. Ne bucurăm să te avem alături, astfel vom dezvălui și mult din tainele și secretele acestui sport minunat, și îți dorim un nou sezon plin de reușite!

Ți-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE și/sau adaugă un comentariu mai jos.[kkstarratings]

4 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *