Crapul Record Mondial a fost pescuit de doua ori intr-o singura saptamana

La doar o săptămână distanța de la incredibilul rezultat al lui Colin Smith care a reușit să stabilească noul Record Mondial la crap comun, un alt pescar a reușit să pună pe mal același pește.

John Thorpe cu crapul vedetă care, de această dată, a cântărit "doar" 44,96 kg

John Thorpe cu crapul vedetă care, de această dată, a cântărit „doar” 44,96 kg

Nimic neobișnuit până aici, mai ales că nu de puține ori am reușit să pescuim același pește chiar în aceiași partidă. Ba mai mult, vând doar 3,2 hectare, Etang La Saussaie/Franța nu este un lac foarte mare, astfel că peștele a fost probabil mai ușor de localizat.

Ce este într-adevăr remarcabil, e faptul că vorbim de un pește cu dimensiuni impresionante și care, după spusele proprietarului lacului, în general nu se lasă prins mai mult de o singură odată pe an.

John Thorpe este fericitul pescar care a reușit să aducă din nou pe salteaua de primire crapul vedeta și, spre uimirea acestuia, de această dată peștele a cântărit doar 44.96 kg, cu aproape un kilogram mai puțin decât a cântărit cu o săptămână în urmă.

Este posibil ca scăderea în greutate să se datoreze unei perioade în care peștele nu s-a mai hrănit, dar recenta ședință foto confirmă că apetitul nu i-a dispărut complet.

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *