Crapii de la Tresetiste Lake

La scurtă vreme după ce ne-a povestit despre mica dar eleganta baltă pe care o are în administrare, balta Șuștra, Alain Stângaciu (prieten și apropiat al echipei CRAP24) a primit invitația de a evalua un nou lac. De acestă dată locația a fost una sălbatică și aflată dincolo de granițele tării, în Serbia. Câteva mici detalii ale partidei, dar și rezultatele avute, povestite de Alain în rândurile de mai jos.

Alain n-a stat prea mult pe gânduri și a răspuns prezent la invitația prietenului său

Alain n-a stat prea mult pe gânduri și a răspuns prezent la invitația prietenului său

Alain: „În urma unei discuții avute cu bunul meu prieten Zoran Erakovc, administratorul lacului Tresetiste Lake, am convenit să fac o partidă de pescuit de aproximativ 100 de ore pe această locație sălbatică din Serbia. Ajuns acolo, mi-am instalat rapid tabăra și-am pregătit în grabă lansetele. Eram foarte nerăbdător să să-mi vad lansetele pe suporturi, monturile nădite pe vad și extrem de curios în ceea ce privește mult căutații chiriași lacului.

Superb comun arămiu reușit recent de Alain în Serbia

Superb comun arămiu reușit recent de Alain în Serbia

Aruncând o privire pe barometru, am constatat că presiunea atmosferică nu era chiar de partea mea, deoarece era foarte sus. N-aveam prea multe de făcut în această privință, ci doar să-mi gândesc foarte bine strategia aleasă.

Speram totuși ca peștii să-și trădeze la un moment dat prezența pe anumite vaduri, ca mai apoi să-mi mut monturile și să profit de asta.

Unul dintre nenumărații crapi comuni reușiți de Alain pe lacul Tresetiste

Unul dintre nenumărații crapi comuni de două cifre reușiți de Alain pe lacul Tresetiste

„Odată ce bețele au fost lansate la apă, nu mi-a mai rămas nimic de făcut decât să aștept vestitul bip și să supraveghez cât mai bine suprafața apei. Mai departe las micul meu album meu foto să vorbească de la sine. Fir întins!”

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *