3 crapi de peste 20 kg pescuiti de Ardy Veltkamp pe o balta din Ungaria

Aflat la o partida de pescuit pe o balta din Ungaria, Ardy Veltkamp, pescar de crap originar din Olanda, fost campion naţional la culturism şi, evident, una dintre figurile inconfundabile ale pescuitului la crap, a reuşit încă un rezultat remarcabil.

Ardy şi crapul comun pescuit care a cântărit aproape 24 kg

Ardy şi crapul comun pescuit care a cântărit aproape 24 kg

Fiind deja de câteva zile pe baltă şi având până în acest moment nu mai puţin de 11 capturi, Ardy a înţepat astăzi şi acest minunat crap comun care a cântărit aproape 24 kg (52lb).

Acesta nu este cel mai mare peşte al partidei, în primele zile ale expediţiei pescarul reuşind să mai pună pe mal şi o minunată oglindă de 25 kg, plus încă un crap comun trecut puţin de 20 kg.

Crapul oglindă de 25 kg pescuit de Ardy în primele zile ale expediţiei

Crapul oglindă de 25 kg pescuit de Ardy în primele zile ale expediţiei

Sesiunea de pescuit nu s-a încheiat încă pentru Ardy, acesta declarând că încă așteaptă să-i apară un “crap monstru” în minciog.

Chiar dacă am aflat doar ţara în care se desfăşoară partida şi balta este în continuare ţinută secret, credem că este doar o chestiune de timp până vom afla şi locaţia.

Ardy nu este la prima experienţă pe bălţile din Europa de Est, fiind un client destul de constant al lacurilor Sărulești (Răduţă Lake) şi Tâncăbeşti (Two Lakes, Two Brothers)

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un LIKE!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *