Crapcean de Italia pescuit la nada romaneasca

Aflați la finalul unei noi partide de pescuit, Gabriel Ursache și Ciprian Alexandru, doi pescari de crap aflați în Italia și unii dintre cei mai activi fani ai paginii CRAP24, ne-au trimis o nouă poză cu una dintre “victimele” lor, dar și câteva cuvinte despre ieșire.

Gabriel Ursache și crăpceanul pescuit recent la boilies de căpșună

Gabriel Ursache și crăpceanul pescuit recent la boilies de căpșună

Gabriel: „Am pescuit pe un vânt tare nărăvaș, care ne-a pus reale probleme de fiecare dată când trebuia să lansăm din nou monturile pe vad.

Partida a fost una rapidă, care a durat doar trei ore, dar chiar și așa am tot am reușit să aduc pe saltea un ciortănel de aprilie. Colegul meu, Ciprian, a reușit un rezultat mai notabil și promite să revină și el cu detalii.

Referitor la nadă, am pescuit pentru prima dată cu noile boiliesuri lansate de Carping si distribuite de Energofish, cele cu aromă de căpșună.

Astfel, dacă aveați ceva dubii în privința eficienței acestor boiliesuri pe bălțile aflate peste hotare, nu mai este cazul. Crapii le servesc indiferent de locație ;)”

Ciprian, felicitări pentru partidă și rezultat și mulțumim pentru cele trimise!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *