CRAP24.RO stabilieste bazele colaborarii cu CarpAdventures.com

Deși în general finalul de an nu vine deloc cu vești bune pentru pescarii de crap, ne face o deosebită plăcere să anunțăm începutul colaborării cu magazinul online CarpAdventures.com, unul dintre cei mai „tineri” jucători din mediul online în ceea ce privește importul, distribuția și retail-ul de produse dedicate pescuitului la crap.

Istvan Matruk, omul din spatele carpadventures.com

Istvan Matruk, omul din spatele CarpAdventures.com

Aflat în primii ani de existență, CarpAdventures.com este importator și distribuitor exclusiv în România pentru mărci precum Misel Zadravec Carp Baits, dar are în portofoliu și alte nume cu rezonanță în lumea pescuitului la crap precum Fox, CCMoore, Carp Academy, Imperial Baits, Nevis etc.

De asemenea, în „rafturile” CarpAdventures.com puteți găsi și produsele britanicilor de la NGT, marcă recunoscută pentru calitatea produselor sale listate la prețuri foarte prietenoase cu buzunarele pescarilor. Nu în ultimul rând, alături de celebrele nade Misel Zavadrec veți găsi și recent lansata gamă de accesorii ale aceluiași producător, care constă în accesorii pentru legarea monturilor, cârlige și fire pentru forfac.

Nadele Misel Zadravec Carp Baits sunt importate și distribuite de către carpadventures.com

Nadele Misel Zadravec Carp Baits sunt importate și distribuite de către Carpadventures.com

Întocmai cum v-am obișnuit, cu ocazia noii colaborări echipa de specialiștii CRAP24.RO își va lărgi încă o dată rândurile, găzduind alături de semnatarii constanți ai site-ului și consultanții de top ai magazinului. Băieții vor semna articole despre pescuitul la crap, acordând o atenție deosebită prezentării corecte a echipamentelor, nadelor și accesoriilor menite să ne facă viața de pescar mai ușoară.

Consultanții magazinului Carpadventures.com se vor alătura specialiștilor CRAP24.RO, unde vor semna constant articole dedicate pescuitului la crap

Consultanții magazinului Carpadventures.com se vor alătura specialiștilor CRAP24.RO, unde vor semna constant articole dedicate pescuitului la crap

Așadar, pornim la drum cu cu multă încredere alături de noii parteneri, un drum ce promite și mai multe rezultate, articole speciale, mai multe secrete ale pescuitului la crap dezvăluite și, bineînțeles, mai mulți pescari informați.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *