CRAP24.RO anunta colaborarea cu DoctorFishing.ro

Pentru că împărtășim viziuni comune, care au ca scop promovarea pescuitului la crap în sistem Prinde și Eliberează, a informației de calitate, cu adevărat importantă și care să merite atenția pescarilor de crap din mediul online, am luat decizia de a începe un parteneriat între CRAP24.RO, unul dintre cele mai apreciate site-uri dedicate pescuitului la crap ale momentului, și magazinul distribuitor de articole de pescuit Doctor Fishing.

CRAP24.RO și magazinul Doctor Fishing pun bazele unei colaborări

CRAP24.RO și magazinul Doctor Fishing pun bazele unei colaborări

Mânați de dorință de a livra un volum și mai mare de informații din toate zonele de interes ale pescuitului la crap, de a pune la dispoziția pescarilor informație consistentă, de a scrie în continuare articole cu adevărat importante și care să se adreseze direct pescarilor de crap din România, am pornit acest parteneriat.

Noua colaborarea va poziționa Doctor Fishing printre principalii clienți de publicitate ai site-ului CRAP24.RO, acesta fiind unul dintre cei mai importanți jucători în ceea pe privește comerțul online și offline cu articole de pescuit din gama premium din România.

Prezent în piața de profil încă din anul 2011, magazinul a luat ființă pentru a oferi pescarilor de crap – și nu numai – posibilitatea de a beneficia de articole de pescuit la un preț cât mai avantajos.

Magazinul de pescuit Doctor Fishing este unic importator și distribuitor în România al brand-urilor STICKY BAITS, MATRIX INNOVATION și NGT din Marea Britanie, REKORD FISHING și CARP ZONE din Italia, branduri cu renume mondial, extrem de apreciate în rândul pescarilor de crap.

Astfel, fie că decideți să treceți pragul fizic al magazinului de pescuit din strada Lizeanu 25, sector 2, București sau să răsfoiți paginile magazinului online doctorfishing.ro, „doctorii din Lizeanu”  vă invită să le verificați profesionalismul și să profitați de sfaturile atât de necesare uneori în alegerea echipamentului potrivit.

Cu ocazia noii colaborări, anunțăm că echipa de specialiștii CRAP24.RO își va lărgii și mai mult rândurile, primind alături consultanții de top ai magazinului Doctor Fishing. Aceștia au anunțat deja articole complete și complexe despre pescuitul crapului în general, dar vor acorda o atenție deosebită și pescuitului la crap în Delta Dunării.

Promisiunea băieților are la bază faptul că sunt, fără excepție, pescari cu multi ani petrecuți pe malurile bălților, ale Dunării sau în competiții, timp în care au deprins multe trucuri și secrete ale pescuitului la crap.

Așadar, cu multă încredere pornim la un drum ce promite și mai multe rezultate, promite articole speciale, promite și mai multe secrete ale pescuitului la dezvăluite și, bineînțeles, mulți pescari informați și mulțumiți.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *