Crap urmarit vreme de patru ani

După patru ani de urmărire și peste 150 de nopți petrecute pe maul apei, Aaron Hardy a reușit să aducă în plasa minciogului unul dintre cei mai greu de păcălit pești ai lacului pe care-l pescuia. Cântărind puțin peste 16,5 kg (36lb 7 oz), crapul era de multă vreme singura țintă a pescarului.

Crapul oglindă se remarcă prin nuanțele de gri pe care le "îmbracă"

Crapul oglindă se remarcă prin nuanțele de gri pe care le „îmbracă”

Deși greutatea nu este principala caracteristică care-l scoate în evidență, crapul supranumit ‘Slate Grey’ este un pește spectaculos, nuanțele de gri fiind cele care-l scot în evidență. La cea mai recentă partidă de pescuit, fiind pe punctul de plecare, Aaron a văzut ceva pești pe zona nădită, motiv pentru care a decis să-și prelungească partida cu o noapte. Astfel, o montură cu un pop up Krill de la Sticky Baits pe firul de păr, plasată peste câteva kilograme de boiliesuri din aceiași gamă, i-au adus mult așteptata trăsătură!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Crap urmarit vreme de patru ani
5 (100%) 7 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *