Crap trofeu pescuit la final de partida

La finalul unei partide de două zile desfășurată pe un lac din Italia (Lago Boschetto), Ciprian Alexandru (apropiat al echipei Crap24.ro) a reușit să aducă pe salteaua de primire un superb crap comun de 20,5 kg.

Ciprian cu cireasa de pe tort, un superb crap comun pescuit la finalul sesiunii

Ciprian cu „cireașa de pe tort”, un superb crap comun pescuit la finalul sesiunii

Chiar dacă reușita a marcat practic sfârșitul ședinței de pescuit, aceasta fost precedată de numeroase alte capturi. Foarte mulțumit de trofeu, dar și de rezultatele avute la boiliesurile de producție proprie (18mm, cu aromă de fructe), Ciprian ne-a trimis foto cu impecabilul comun și ne-a promis că revine cu alte noi astfel de aventuri!

Ai prins și TU recent o captură memorabilă și vrei să le povestești și altora despre reușită? Trimite-ne foto alături de câteva detalii la support @ crap24.ro și aventura ta poate apărea aici, în site-ul crap24.ro!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE!

Crap trofeu pescuit la final de partida
4.8 (95%) 4 votes

Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *