Crap de aproape 15 kg pescuit de un pescar de 18 ani chiar in inima orasului Hanovra (VIDEO min 06:41)

Iată o scurtă și minunată poveste de la o partidă de pescuit a unui tânăr pescar de crap de doar 18 ani.

Florian Ollendorf, pe numele său, este originar din Germania şi, chiar dacă este la o vârstă destul de fragedă, fiind posesor al unei camere de filmat GoPro, pescuiește filmează și montează, spunem noi, materiale destul de bune.

Camera de filmat GoPro Hero 2

Camera de filmat GoPro Hero 2

Acesta este primul material despre pescuitul la crap scris de Florian care, împreună cu  alți trei prieteni tot din Hanovra (orașul în care locuişte), au format, cu un an în urmă, un grup  numit Urban Carp Crew (Grupul de pescuit la crap urban). Apele pe care cei patru pescuiesc sunt în inima Hanovrei, chiar în parcurile orașului, iar asta explică numele grupului.

Florian despre partida de pescuit: „Decizia de a merge la pescuit în weekend a fost una de ultim minut. Vremea era ideală și gândul de a petrece câteva ore pe malurile apei m-a încurajat să fac acest lucru.

Acestea fiind hotărâte, semințele au fost rapid fierte și, pentru a completa oferta, am mai luat ceva boiliesuri congelate pe care le aveam în frigider. Era suficient numai pentru o zi.

Ultimele ore petrecute la locul de muncă mi s-au părut ani. Știți despre ce vorbesc, nu-i așa?

În cele din urmă a venit vremea să pescuiesc. Am condus direct acasă şi am încărcat maşina. Odată ce am ajuns pe lac, am nădit vadul vizat. Apoi, fără să mă grăbesc, m-am aranjat pe vad și, aproape de apusul soarelui, aveam lansetele în apă.

În jurul orei 02:00, prima trăsătură a venit cu o mică oglindă de 3,6 kg (8 lb) care, fiind foarte mică, parcă se pierdea în plasa minciogului. Imediat după, totul a rămas calm. În jurul orei 11:30, chiar în timp ce făceam câteva poze, a venit următoarea trăsătură. Una mult mai promițătoare

Am încercat rapid să-mi montez pe cap și să pornesc GoPro-ul, iar într-un final am reușit  După un dril frumos, bogat în tentative de evadare, m-am uitat în plasa minciogului și am fost imediat sigur că el era!

Un crap oglindă pe care prietenii mei, Daniel și Timo, l-au pescuit, de asemenea, cu ceva vreme în urmă. După cântărire, a devenit evident că a mai câștigat în greutate. De la 12,700 kg (28 lb) la 14.900 kg (33 lb).

Florian Ollendorf si trofeul sau - un crap oglinda de aproape 15 kg

Florian Ollendorf si trofeul sau – un crap oglinda de aproape 15 kg

Bucuria a fost intensă! Era un pește foarte bun pentru apele noastre. L-am sunat rapid pe Nils, al patrulea membru al grupului, să vină să mă ajute cu pozele. Din acest motiv, crapul a trebuit să mai aștepte şedinţa foto în sacul de păstrare încă 3 ore.

Au fost însă suficiente pentru a se recupera complet, iar asta s-a văzut în timp ce-l pozam, acesta nefiind deloc „de acord”, împrăștiind totul în jurul său. Cumva, am reuşit să luam câteva cadre bune, iar apoi minunata creatură s-a întors în elementul său.

Crapul a fost eliberat imediat dupa sedinta foto

Crapul a fost eliberat imediat dupa sedinta foto

Nils a mai zăbovit pentru o vreme şi l-am simţit fericit pentru mine. Chiar mi s-a părut că se bucură cu adevărat pentru rezultatul meu, la fel ca și Daniel și Timo pe care, de asemenea, i-am informat imediat.

Ziua a trecut foarte repede şi m-am băgat la somn. Peste noapte a trebuit să mă trezesc de alte trei ori, motivele fiind crapi de dimensiuni aflate între 3,6 şi 6,4 kg (8 şi 14 lb). Cel puțin am avut confirmarea că nădirea de peste zi a fost pe deplin suficientă.

Când am ajuns acasă, duminică, m-am așezat în fața calculatorului și am editat video-ul partidei mele. Da, știu, norii sunt afisaţi prea mult timp 😉 ”

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AbQWFCKB0Mk

Salutări din Hanovra și Fire întinse!
Florian Ollendorf

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Găsești articolul util? Comentează-l, vrem să știm și părerea ta!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *