Crap oglinda de peste 25 kg pescuit cu montura stiff rig

La doar o zi distanță de la postarea minunatului cadru surprins de Marian Sura aflat la o partida de pescuit la crap noaptea, a apărut și deznodământul partidei – un superb crap oglindă de peste 25 de kilograme (55lb+), pe care Marian îl urmărea de ceva vreme.

Crap de peste 25 kg pescuit de Marian Sura

Crapul de peste 25 kg pescuit de Marian Sura

Conform celor postate de cei de la Fox pe pagina de facebook, pescarul a reușit mai multe capturi impresionante în ultima vreme dar acest exemplar este unul cu adevarat deosebit și cel mai mare din seria peștilor mari pescuiți recent.

Ca momeală, Marian a pescuit cu un pop-up și o alună tigrată, iar în privința forfacului, a ales un stiff rig (forfac rigid).

A legat segmentul rigid al monturii cu Fox Rigidity, un material ușor de lucrat și foarte potrivit monturilor stiff, iar pe cârlig, un KURO S4 XS, folosind firul Coretex (black) cu stratul protector decojit, a atașat un fir de păr suplu.

Din ce ne putem da seama din poză, peștele a fost pescuit pe un lac care pare acoperit în mare parte de o pătură densă de mătasea broaștei, ceea ce-l face și mai special.

Pe o așa apă parcă și chod rig-ul ar spune „…nu, mulțumesc.”

Felicitări Marin, un exemplar cu adevărat deosebit!

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi ți le postam în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *