Crap oglinda de aproape 17 kg pescuit in urma unei inspiratii de moment

Ajuns recent la o nouă partidă de pescuit, Mark Bodell, pescar de crap și proaspăt consultant Sticky Baits, a înțeles că șansele de a prinde ceva îi sunt minime.

Crapul oglindă de 16,870 kg pescuit recent de către Mark Bodell

Crapul oglindă de 16,870 kg pescuit recent de către Mark Bodell

Chiar și în aceste condiții, pescarul nu a abandonat ideea de a aduce un pește în minciog și, folosind pentru prima dată nada celor de la Sticky, a reușit această minunată captură.

Prezent pe vad duminică dimineața, Mark avea să afle că de multă vreme nu fusese pescuit sau văzut vreun pește. Apelând la experiența căpătată în sezoanele anterioare petrecute pe același lac, pescarul a găsit totuși câteva vaduri bune pentru a-și plasa monturile.

“După ce am aflat de la pescarii prezenți pe lac că nu au văzut absolut nicio mișcare în ultima vreme, am înconjurat și observat balta timp de o oră, dar tot fără rezultat.

Într-un final, urmând un instinct de moment, m-am decis  să pescuiesc pe primul vad al lacului. Știam că este o zonă a bălții care ține multă iarbă pe timp de vară și speram ca în apropierea substratului să mai fi rămas ceva. De asemenea, vadul ales era oarecum poziționat în spatele vântului care bătea deja când am ajuns pe baltă.

După ce am aruncat cu plumbul marker-ului de câteva ori, am constatat că undeva la mai puțin de 50 m de mal mai e ceva iarbă rezidentă. Am identificat o zonă și, împreună cu 2 kg de boilies-uri Vor-Tex de 12 și 16 mm, am lansat cele 3 monturi chiar în spatele unui covor de iarbă.

În dimineața celei de a doua zi, undeva în jurul orei 7, lanseta din mijloc aproape că a zburat în apă, iar finalul drilului s-a soldat cu incredibilul crap oglindă care a cântărit aproape 17 kg.

Sunt extrem de încântat de captură, de sclipirea de moment pe care am avut-o în privința alegerii locului și nu în ultimul rând de faptul că am prins un crap foarte frumos pescuind pentru prima dată cu nada de la Sticky Baits.”

Trimite și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi îți postăm povestea în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *