Crap oglinda de 19 kg pescuit la o partida de 24 de ore

Cliff Kemp, consultat Fox originar din orașul Kent, aflat recent la o partida de pescuit la crap de 24 de ore, a reușit să aducă în fața obiectivului foto un crap oglindă trecut de 19 kg (41,9 lb).

Crap oglinda de peste 19 kg pescuit de Cliff Kemp, consultant Fox

Crapul oglindă de peste 19 kg pescuit de Cliff Kemp

Acest crap a fost cel mai mare dintre cei doi pescuiți de Cliff la partida cu pricina, al doilea fiind tot o oglindă dar care a cântărit puțin peste 13 kg (29 lb).

Crapii au fost prinși la boliesuri MCF Hartford, mici, de 14 mm, acompaniate de pungi PVA umplute cu spărtură de boliesuri. Mixul boilesurilor are la bază o combinație de făinuri de carme cu proteină lactică plus extracte naturale, ceea ce-l face foarte indicat pentru pescuitul peștilor de talie mare.

Ca montură, Cliff a mers pe varianta Reflex, un fir suplu și ușor scufundabil, iar în privința cârligului a mizat pe un Fox Arma Point seria SSBP numărul 8, varianta fără spin.

Trimite-ne și tu pozele de la partidele tale recente la support@crap24.ro, însoțite o scurtă descriere, iar noi ți le postam în site!

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i un like!

Crap oglinda de 19 kg pescuit la o partida de 24 de ore
Da o nota articolului
Crap24
Prezent pe

Crap24

Content Manager la CRAP24
Colaborator și autor constant de articole pentru reviste de profil. Coordonator de proiecte și realizator de aplicații precum Carp Fishing by Clear Fishing, prima aplicație dedicată pescuitului la crap declinată în cele mai importante 7 limbi de circulație internațională și disponibilă în cele mai mari platforme mobile, iOS și Android. Membru fondator CRAP24.RO. Record personal: Crap Comun 20,2 Kg
Crap24
Prezent pe

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *