Crapii giganti ai lacului Rainbow (VIDEO min 03:03)

Crapii giganti ai lacului Rainbow este titlul unui nou film dedicat pescuitului la crap, anunțat pentru lansare la începutul lunii februarie a acestui an. Întocmai cum îi sugerează și numele, materialul ne va purta pe malurile faimosului lac din sudul Franței, în căutarea celebrilor crapi ale căror dimensiuni sunt cunoscute în întreaga lume.

Crap comun uriaș, pescuit în perioada filmărilor pe lacul Rainbow

Crap comun uriaș, pescuit în perioada filmărilor pe lacul Rainbow

Rainbow, probabil lacul cei mai mari crapi din lume

Franța este renumită pentru crapii uriași pe care-i găzduiește, iar lacul Rainbow este una dintre locațiile cele mai de succes când vine vorba de pești cu greutate. Cei 6 protagoniști ai filmului, Jan Mertens, Robert Valkeneer, Kevin Ellis, Eric Smith, Bein Westerlaan și Arjen Uitbeijerse, petrec mai bine de o săptămână pe vadurile rezervate cu multă vreme înainte, timp în care nu ezită să ne împărtășească destul de multe secrete, sfaturi și tehnici cu aplicabilitate directă pe lacuri dificile și foarte grele, asemeni celui pe care au pescuit la filmări.

Perioada aleasă pentru partidă este toamna târzie a lui 2013, interval cum nu se poate mai potrivit pentru aducerea la mal a “bătrânilor” unuia dintre cele mai sălbatice și greu de pescuit lacuri ale Europei.

Crapii uriași nu întârzie la filmări

După cum probabil bănuiți, pe măsură ce minutele curg, o mulțime de crapi a căror greutăți se situează între 50 și 60lb (22 și 27 kg) trec prin fața obiectivelor foto, totul culminând cu nu mai puțin de 5 pești trecuți de uimitoarea greutate de 30 kg!

O experiență incredibilă, la care foarte muti pescari doar visează, redata în cele 90 de minute ale filmului disponibil gratuit începând de luna viitoare în canalul youtube.

Pana atunci însă, vă lăsăm în compania trailerului de prezentare a filmului și celor puțin peste 3 minute cu imagini care cu siguranță va vor readuce în minte recent încheiatul sezon de pescuit.

Ţi-a plăcut articolul? Dă-i o notă și un LIKE! [kkstarratings]

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *